top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Forventningsfull fredag


Det er akkurat som noen har tatt bort proppen. Sprukket bobla, om du vil. Gårsdagens blues er borte og til og med været har lettet. Tre småtroll er levert glade, fornøyde, friske og smilende til barnehage og skole, med alt de trengte i sekkene sine – ingenting glemt. Frisk spasertur i deilig morgentemperatur med nydelig himmel over meg. Så, selv om rosene synger på siste verset og antakelig burde gått rett i søpla, så sparer jeg de enda litt – synes jeg de rett og slett er vakre fortsatt. En så god dag har jeg i dag!

Denne dagen skal benyttes godt. Bilen skal leveres på verksted om kun kort tid – få nye vinterdekk på. Jeg skal så kose meg med boken min på buss og båt inn til hovedstaden for å få unna noen ærend der, se min søster igjen (har abstinenser!) og i tillegg få unna et pliktbesøk hos tannlegen, utsatt alt for lenge. Og i ettermiddag skal jeg ile tilbake, i den grad man kan ile tilbake når man må ta buss og båt, for å rekke fredagskos med familien min. For jammen er det ikke helg igjen….

Så – folkens, hva kan jeg gjøre for å gi dere litt spenning i hverdagen, sånn mens jeg gjør alle disse tingene mine? Jo selvfølgelig; Jeg starter avstemmingen!! Husker dere konkurransen min? Ny header på bloggen var ønsket mitt og jeg har fått inn tre fine bidrag. TUSEN TAKK for bidragene, jeg er fascinert av at folk faktisk har tatt seg tid til å sitte og lage et forslag til meg – tusen hjertelig takk!

Jeg kunne laget en poll / avtemming til dere i margen på bloggen her, men det gjør jeg ikke. Jeg legger inn alle tre bidragene under i dette innlegget og så ber jeg innstendig om at dere værsåsnill kan legge igjen en kommentar med hvilket av bidragene dere liker best. Okay? Okay. Jeg tar meg friheten til å anse deres stemmer og meninger som et rådgivende organ, ikke som min absolutte beslutningsmyndighet. Bare så jeg har sagt det. Men, jeg setter stor pris på deres råd og god argumentasjon kan gi ekstra poeng til et bidrag. Så folkens – stem, stem, stem!!! (Klikk på bildene for å få de store.)

Nr. 1; Bidrag fra The Créme House – ett nytt bekjentskap for min del og jeg synes det er morsomt at en sånn konkurransen kan lokke til seg nye lesere og nye som kommenterer.


Nr. 2; Bidrag fra Plosiv, som både blogger og er på twitter. Plosiv er lærer og dermed, per min definisjon, en SuperHelt (det er jo en grunn til at jeg skal bli lærer en vakker dag, når jeg blir stor).Nr. 3; Bidrag fra Jannicke og Esben. Jannicke er min søster (grafisk designer) og Esben er min svoger (fotograf). Om man legger til at søster Jannicke har et konkurranseinnstinkt på størrelse med et verdenskontinent, så var det ingen overraskelse at det kom et bidrag fra den fronten.


—-

Det var bidragene i konkurrasen, så nå er det (nesten) bare opp til dere! Hva synes dere vil passe best her inne på bloggen min? Hva er mest meg? Hva vil gi denne bloggen det friske pustet som jeg mener den fortjener?

Benytter samtidig sjansen til å ønske dere alle en strålende, magisk og deilig helg! Benytt den sammen med de folkene som betyr mest, ta livet med ro, se på de små fine tingene i din umiddelbare nærhet og ikke minst; Drikk masse kakao!

TAKK for at du leser her inne og takk for at du legger igjen en kommentar, du aner ikke hva det betyr…

*klem*

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page