top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fleksible formiddager er gull verdt!

En av de deilige sidene ved å drive eget selskap, er fleksibiliteten det gir muligheten for. Greit, så jobber vi stort seg litt her og der gjennom hele døgnet, åpningstider finnes ikke for VU (mer eller mindre 24 hours service) – men det gjør også at vi har muligheten til å snu det hele på hodet.

Som i går.

Lille frøken prinsesseSmåtroll skulle inn på EU-kontroll (også kjent som 4-årskontroll på helsestasjonen), og dagen ble uansett ganske stykket opp. På grunn av det, og det at formen har vært litt forkjølelseshanglete den siste tiden og å holde et 3 timers kurs tar på en hostende stemme, gjorde at jeg innvilget oss en rolig formiddag med day time barnetv (for mor – jeg har oppdaget den deilige serien DropDeadDiva på Netflix!), deilig kaffe og en liten sjokoladebit. Enda solen skinte utenfor, jeg hadde flust av oppgaver å gjøre – og selv om det var midt på dagen, midt i uken, og sjokkis egentlig var ganske uhørt.

Men guri malla så deilig!


Lille frøkna smilte fra øre til øre, koste seg på mors fang i lange tider, skålte i kaffe (for hennes del melk) og var storfornøyd med å få mor og fars fulle og hele oppmerksomhet en hel formiddag. Og selv om serien nok ikke klarer å utkonkurrere Dora the Explorer, så engasjerte den frøkna likevel. «Mamma, er du forkjøla, hvorfor snufser du?«, «Mamma, hva sa de nå?«, «Hva ler du av?» og den lett hysteriske; «Mamma, gråter du?» Det er nemlig svært traumatisk for en liten prinsesse å se sin mor miste fatning, og det er for en liten prinsesse helt ufattelig at man kan få tårene til å trille uten å slå seg og at forklaringen er noe så teit som at en mann ikke fikk den kjæresten han var ment å skulle få i denne episoden heller.

En fin formiddag, et hyggelig besøk hos helsesøster (og frøkna ble EU-godkjent!) – og en ettermiddag og kveld som ble i overkant hektisk grunnet planlegging av hektisk møte- og workshopvirksomhet i dag. Men det var definitivt verdt det.

I dag er frøkna godt fornøyd levert i barnehagen igjen, Småtroll-guttene er på skolen, EkteMannen jobber så svetten siler hjemmera, mens Husfrua er på møtevift i hovedstaden i strålende solskinn!

Hverdager er jammen det fineste vi har, og særlig når vi kan sjonglere slik som vi har muligheten til!

Har DU en fin torsdag?

Det ønsker jeg deg!

Forresten; Jeg blogget på VU-bloggen om hvordan jeg opplever at det å drive vårt firma basert på sunn fornuft og magefølelsen, har vært strategi og styringsdokument så godt som noen i de tre årene vi nå har drevet. Og det ville jammen HegnarKvinner dele videre, så nå ligger kommentaren min ute der også. Vil du lese, så kan du klikke deg inn her; Om gründerliv – om strategi, magefølelse og risiko. Vil du følge vårt firma på facebook, kan du gjøre det ved å klikke deg inn her. Velkommen!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page