top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fineste helgen med de fineste folka

Jeg merker at jeg enda ikke helt klarer å holde meg ajour ift bloggingen. Det blir for lange mellomrom (og nå tenker jeg ikke på for dere lesere, kan godt hende dere synes det er riktig så trivelig med litt pusterom – jeg mener for min egen del, jeg har rett og slett blitt litt avhengig av skrivingen) og jeg har for mange ting jeg vil skrive om når jeg først har tid til å sette meg ned å skrive.

Derfor blir det oppsummeringsinnlegg à la dette og dette. Hold ut med meg, vi går snart lysere (altså mørkere) tider i møte og da regner jeg med at tiden til blogging vil være en overskuddsvare.

Helgen som var hadde vi besøk av de fineste folka fra Bergen; Eivind, Christina og Thea. Det er så deilig med besøk av sånne folk! Gode samtaler, fjant og fjas, stilletid uten ubehag og ingen sjenerthet eller plikthøflighet. Når helgen i tillegg inneholdt besøk på Lunds Tivoli på Aker Brygge med de fineste folka fra Hovseter – Tanja, Jessica og Magnus, for ikke å snakke om Årets Sommerfest hos Ole og Sara, ja – da er det rett og slett ikke rart vi hadde en helt strålende helg alle sammen.

Her får dere se noen bilder fra vår helg:


Tross skiftende skydekke, var stemningen upåklagelig på sommerfesten. Takk for laget alle sammen – og takk for en fantastisk tradisjon, Ole og Sara! Og som dere ser, man får en bonus med skiftende skydekke; En nydelig regnbue!

På festen var det samlet en gjeng med de fineste folka;

Søstrene Sisters er blide og glade, helt til storesøster blir oppgitt over de blonde, nussete småsøstrene sine;


Tross regnvær og kaldt i lufta, ville barna og onkel Esben (The Fish) bade. Og noen så på.

På fest og etterpåfest:

Tre skjønnheter på et brett (ok, i en stripe):

————

Sånn, det var litt fra vår helg – gleder meg til en sommer fyllt med godt selskap og fine kvelder!

Forresten – jeg oppdaget for kun en time eller to siden at det er St.Hansaften i kveld (!) og siden jeg husker det som en utrolig koselig og sosial greie fra oppveksten min, så impulsbestemte jeg meg for å starte videreføringen av de tradisjonene over til mine barn akkurat i år. Det er litt lettere å dra til stranda for båltenning, grilling og sosialt samvær her på Nesodden enn det var i Oslo – så da ble det bestemt; Det blir Hellviktangen på oss i kveld, bare Ekte Mannen kommer seg hjem fra jobb.

Og er det noen kjente (eller ukjente for den del) som leser denne bloggen og som tenker at det kunne vært riktig så hyggelig å sitte på en gressplen, se ut over vannet, grille litt mat og drikke litt godt sammen med oss – så er du og dine hjertelig velkommen til joine oss der nede!

God St.Hansfering alle sammen!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page