top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fine mennesker og vemodig utekos

I går lot vi pakking og flytteesker få annenprioritet og dedikerte venstrehånden til den type arbeid. Høyrehånden og hovedprioriten fikk sola og de fine, fine menneskene! Det er jo tross alt påskeferie rundt omkring og en dag fra eller til kan vel ikke bli helt feil?

Marianne tok med skjønneste skjønne Tiriltoppen min og på kom formiddagsbesøk. Formiddagsbesøket ble utvidet til middagsbesøk og brått hadde vi bestemt oss for å gå til anskaffelse av engangsgriller og få tømt fryseren for pølselager. Det er viktig å utnytte disse hverdagsøyeblikkene synes jeg – og det fikk vi virkelig gjort til det fulle i går. Tom tok turen hit etter jobb og jaggu tuslet ikke våre gode naboer over straks de kjente pølselukta? Pia, Kenneth, Solan og Elliot i tillegg til de to familiene vi allerede var her utgjorde plutselig litt av en grillfest og det var da vemodigheten stakk litt i brystet. Skal vi virkelig flytte fra dette her? Disse fine folka, disse nydelige øyeblikkene med barnelek og hverdagskos? Denne fine, om enn litt begrensede, uteplassen vår? De koselige blomstene som har kommet fra svigermors stauder og mammas bedd, som nå vitner om en ny vår?

Jeg vet jo selvfølgelig at vi kommer til å trives på Nesodden, vi kommer til å få fine, gode naboer og ungene kommer til å stortrives i en mye større hage. Og fine mennesker kommer til å komme på impulsiv grillfest på Nesodden også, bare at det er noen andre fine mennesker. Men, sånn er det bare… Skulle så gjerne fylt opp husene rundt oss på Nesodden med alle de fine folkene herfra, så hadde jeg vært helt sikker på at trivselen hadde vært på topp!

Her er noen bilder fra fine gårsdagen:
2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page