top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fine, fine folka!


For en deilig dag!

Strålende solskinn fra knallblå himmel over flere dager gjør virkelig noe med oss mennesker, det er jeg overbevist om. Jeg synes alle smiler mer, er mer positive og ser færre utfordringer og flere muligheter når været er som det har vært den siste tiden.

Kanskje er det nettopp været eller kanskje det er alle de fine folka som flakser rundt i mitt nærmiljø, men i dag kjennes det som at det aller meste er innenfor rekkevidde. I dag rekker jeg opp, i dag har jeg energi og i dag ser jeg kun muligheter! Dager som i dag er virkelig deilige!

Jeg hadde en god, lang kveldstur med den søteste og klokeste Lailavennen i går, og vips så var stemningen i hodet mitt helt anderledes. Det er så viktig å omgi seg med sånne folk! Hører dere? Ta vare på de gode folka rundt dere og bruk tid sammen med de. Jeg snakker ikke om at jeg var på et dypt, mørkt og fælt sted og endelig fikk snakket om de fæle problemene mine med en god vennninne. Nei, jeg hadde en blæh-dag, innimellom har man jo en sånn dag eller to – kanskje nettopp for å sette pris på de andre dagene bittelitt mer? Jeg visste nok ikke engang hvorfor dagen var blæh – men med en kveldstur som inkluderte snakk om alt fra 1. klassinger til familieliv til felles kjente og kjære, så får jeg rettet opp i perspektivet mitt. Jeg får en ny giv. Vi har det faktisk superbra, vi er heldige! Vi koser oss 99% av tiden og vi har hverandre – kan man ønske seg så mye mer? Og med ‘vi’ her så mener jeg alle; de vi kjenner, gode venner, bekjente, familie. VI har det faktisk bra!

Så – hva skal man fylle helgen med, for å holde på denne nye, friske given som har sneket seg inn i hodet og kroppen min? Selvfølgelig; Flere fine folk!

Fredag; I dag tar Lailavennen med seg sin søte familie hit til oss og så blir det fredagspizzakos og moro for hele gjengen. Det er så koselig å se barna som har kjent hverandre hele livet, leke sammen. Ikke nødvendigvis så veldig regelmessig og ofte, men her er jeg sikker på at kvalitet er bedre enn kvantitet. To skjønne prinsesser og våre tre småtroll, i skjønn forening. Slikt må holdes ved like og legges til rette for, sånn at disse små vennskapene kan blomstre og utvikle seg videre.

Lørdag; Da kommer Tanjavennen med sin herlige gjeng og denne dagen blir nok hektisk; Det er både loppemarked, aktiviteter og moro på Jaer Mart’n, det er Høstmarkedsdag på nærsenteret vårt (hvor basketballgruppa står for en del av arrangementet, så da må jeg naturligvis dit for å støtte opp, samt ‘dekke’ arrangmentet for vår nye nettside – Nesodden Basket) og så skal man jo få tid til å bare henge, skravle og være sammen også!

Søndag; Det duket for Idrettens Dag og da skal alle lokale idrettsgrupper få muligheten til å vise seg frem, ungene kan få se hva de forskjellige driver med og forhåpentligvis bli inspirert til å prøve ut noen av disse idrettene etterhvert. I tillegg luftet Jannicke og Esben ideen om å ta med seg guttene våre på en liten utflukt, så denne dagen blir nok helt knall for både store og små!

Og i tillegg; Hele helgen gjennom skal vi både beholde strålende solskinn, knallblå himmel OG de godeste Marianne, Tom og Tiril på halvøya sammen med oss. Det er virkelig ikke rart jeg gleder meg og er full av energi, eller hva?

Håper du, kjære leser, skal bruke tiden din sammen med dine kjære, nære og gode – det være seg venner, familie, bekjente eller fremmede! Det viktigste er å bruke tiden sammen med fine folk som gir deg god energi og som, ikke minst, du kan gi god energi tilbake til!

God helg til alle som stikker innom, en god helg er jeg helt sikker på at vi også får!

(Bildet øverst her viser solen som gjemmer seg bak det enorme pæretreet vårt. Og kjære Lisbeth, hvordan i alle dager skal man få høstet ned pærene i toppen på dette kjempetre og hva gjør man med høstede gråpærer?)

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page