top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fin fredag


Fredager tror jeg at jeg herved kårer til ukens beste dag! Fredager er nesten-som-helg og på så strålende dager som i dag, så er det jo umulig å ikke gjøre annet enn å glise. Når man i tillegg får koselig sosialt samvær av fine folk, så blir det faktisk ikke bedre!


I dag fikk Linnea og jeg besøk først av søster Marianne (jotakk, formen var faktisk ganske ok hos oss begge – er vi proffere enn vi tror?) og så kom bestevenninnene våre Tanja og skjønne Jessica. Vi snekret sammen en deilig lunsj her i Etterstadkroken mens jentene fikk gå bananas i lekene og så kastet vi to stykk trøtte snupper i vognene sine og la på tur i finværet. Vi tuslet til Helsfyr, fikk oss kaffe og litt godt ved siden av (er tross alt fredag) fra Baker Hansen, fikk tuslet litt på en av byens koseligste bokhandlere før ferden gikk tilbake for å hente 1 stk sliten Sabeltann og 1 stk sliten hip-hop’er.

Men sliten eller ei; Fredag er det fast program hos oss. Da er det nachosmiddag mens vi ser på barne-tv. Så får guttene lov til å se enda mer på tv, SuperQuiz, FinFredag, Norge Rundt – men det er egentlig pausefyll. Det de venter på er Mesternes Mester og selv om spesielt Lukas sliter med å holde seg våken, så klarer de det som oftes.

Så, nå er det ikke lenge igjen før «voksenkonkurransen starter» så jeg får kaste meg under pleddet med guttene og heie noen av deltakerene frem til seier.

Vi gleder oss til en deilig helg i hovedstaden!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page