top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ferielykke ♥


Nå for tiden lagrer hjerte og hodet mitt inntrykk og minner som jeg skal klare å leve godt på til langt utover høsten! Huset er fyllt av de fineste gjester og straks disse drar, kommer det nye og deretter enda flere – og endelig, endelig kan jeg føle at vi bor der vi skal bo – med det huset og den hagen vi skal ha, for å kunne ta imot gjester på en sånn måte som jeg har ønsket meg så lenge!

Det er godt å ha en hage hvor ungene kan leke forholdsvis beskyttet, men samtidig med nok krinkler og kroker til at fantasien deres løper løpsk og de lever seg inn i ukjente verdener. Det er deilig å ha et hus hvor vi med hånden på hjertet kan si «ja takk, kom på besøk – det passer!» nesten uansett når folk spør, for det er alltid plass på et vis. Og ikke minst; det er utrolig deilig å ha laget et lite område med steinheller under pæretreet, slik at jeg kan ta med meg jobben ut og få gjort litt av det jeg må, samtidig som jeg kan holde litt oversikt over unger og trekke inn duft fra roser og pelargoniaer.


Sommer for meg, det er sommergjester. Fine folk som har med seg familien sin på besøk til oss, sånn at vi kan få noen dager sammen med kos, skravling og lek. Finnes det noe mer energigivende og avslappende enn sene sommerkvelder, godt drikke, kanskje litt kortspill og gode samtaler? Noen gjester bruker oss som ‘base’ mens de drar andre steder rundt på østlandet og får gjort litt av det de vil – og det synes jeg er helt topp! Heldigvis at vi bor sånn til at folk synes det er nært nok til mye, og dermed vil bruke oss som base.

Vi er virkelig ikke familien som trenger å reise vekk til fremmede strøk i mange uker, for å føle at vi har ferie.

Dette er ferie – og dette nytes!

2 visninger0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page