top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Feires den som feires bør


Men nok om det, dette var en avsporing. Jeg skulle fortelle om feiringen av Ekte Mannen. Altså, det ble bakt kaker (takk til svigermor Astrid og søster Marianne for bistand!), det ble kjøpt inn brus og det ble traktet litervis med kaffe (takk til svigerfar Lollo og pappa Johannes for enorm kaffeapetitt!) og alle hjerter koste seg. Bare se bildebevisene under.

Etter middagen tok noen av oss turen videre til Smuget (takk for guidingen, Olemann!) hvor vi fikk servert mange schlägere fra coverbandet Pluto. Bandet var overraskende bra og det kan man jo ikke alltid forvente når man går på konsert uten å vite hvilket band man skal høre på. Vokalisten sang bra og gitaristen dro noen duganes soloer i løpet av kvelden. I alle fall, Ekte Mannen ble påspandert et par Fjellbekk, vi fniste og lo av/med folkene rundt oss og hadde en strålende kveld!

Så, oppsummering fra bursdagsbarnet etter endt bursdagsfeiring; «Jeg storkoste meg!» …og da sier jeg meg fornøyd, for det er akkurat det han fortjener; Å storkose seg!

Gratulerer med 35-årsdagen fine, fine kjæresten min!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page