top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Feires den som feires bør


I dag fyller min kjære, kjære Ekte Mann år. Faktisk fyller han 35 slike år og den slags bør feires behørlig. Og det har vi gjort! Vi arrangerte familiefeiring med kaffe, kaker og pølsefest på lørdag og det var veldig koselig. Det var litt vemodig også, faktisk… Vi har hatt så mange samlinger her i Etterstadkroken og det er litt rart å tenke på at dette var den aller siste samlingen vi har her i dette hjemmet. Jeg tviler ikke på at vi kommer til å ha vel så mange (forhåpentligvis mange fler!) i BoligDrømmen på Nesodden etterhvert, men det er likevel rart å tenke på at vi ikke skal samle sammen til juleverksted, bursdagsfeiring, barseltreff eller andre koselige greier her i fine, gode Etterstadkroken.

Men nok om det, dette var en avsporing. Jeg skulle fortelle om feiringen av Ekte Mannen. Altså, det ble bakt kaker (takk til svigermor Astrid og søster Marianne for bistand!), det ble kjøpt inn brus og det ble traktet litervis med kaffe (takk til svigerfar Lollo og pappa Johannes for enorm kaffeapetitt!) og alle hjerter koste seg. Bare se bildebevisene under.

Linnea vil veldig gjerne kose med kusine Tiril, men Tiril er litt småskeptisk – hun har tross alt erfaring med at Linnea både stikker sine fingre i øynene hennes og tar kanelbollen hennes. Men søte er de!


Dette bildet liker jeg godt! Et lite glimt av ekte søskenkjærlighet… Måtte det vare livet ut! Jeg har en liten mistanke om at Linnea kommer til å bli en smule bortskjemt av storebror Noah oppigjennom, men vi får se…


På slutten av familiefeiringen var det tid for å overbringe min overraskelse til Ekte Mannen! Jeg hadde alliert meg med besteforeldre i alle retninger og dermed sørget for en barnefri «halv-helg». Mamma og pappa hadde takket ja til å ta med seg prinsessa hjem og svigers hadde takket ja til å ta med seg gutta boys til Østfold, sånn at jeg kunne ta med meg bursdagsbarnet på bytur. Vi spiste tapas på San Leandro i Vika, Oslo sammen med gode venner og storkoste oss! Maten der var veldig god og med så hyggelig folk å dele maten med, hadde vi det helt strålende.Etter middagen tok noen av oss turen videre til Smuget (takk for guidingen, Olemann!) hvor vi fikk servert mange schlägere fra coverbandet Pluto. Bandet var overraskende bra og det kan man jo ikke alltid forvente når man går på konsert uten å vite hvilket band man skal høre på. Vokalisten sang bra og gitaristen dro noen duganes soloer i løpet av kvelden. I alle fall, Ekte Mannen ble påspandert et par Fjellbekk, vi fniste og lo av/med folkene rundt oss og hadde en strålende kveld!

Så, oppsummering fra bursdagsbarnet etter endt bursdagsfeiring; «Jeg storkoste meg!» …og da sier jeg meg fornøyd, for det er akkurat det han fortjener; Å storkose seg!

Gratulerer med 35-årsdagen fine, fine kjæresten min!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page