top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fantastisk flott festival!

Søndagen var det tid for å dra på Barnefestivalen på Akershus Festning med familie og gode venner – og for en fantastisk festival! Vi stilte mannsterke opp fra Valen-klanen (mamma, pappa, Marianne, Tom, Tiril, Jannicke, Esben, Ole, Sara, Alva og Luna) samt Saras foreldre, og så møtte vi Laila, Walter, Elle og Emelie samt Cathrine Østensvig Dale og Amalie, så Nesoddfolket var godt representert får’n si 🙂Her er (omtrent) hele gjengen samlet til en liten rast i skyggen:

Noe av det morsomste ila hele dagen, var nok når Noah og Lukas fikk sjansen til å kjøre ordentlig firehjulsmotorsykkel – de gikk temmelig kjapt, de hadde store hjelmer på (trodde nesten Lukas skulle tippe) og moren stod med hjertet i halsen, men de stoooorkoste seg og var helt i hundre! Dette tror jeg må testes flere ganger…

Her er Noah og Jannicke, med det samme konsentrerte blikket:

Og her er Lukas klar til fart og moro, sammen med en av gutta som arrangerte dette (legg merke til hvordan bollekinnene ser ut inni hjelmen):

En annen ting som også er så fint på slike festivaler, er at man får kule give-aways. Store og små matbokser, store byggesett (som selv mor og far har utfordringer med) og mye annet moro. Skulle tro man ikke har råd til å kjøpe seg slikt selv, men det er noe med det å få det gratis… Rart, egentlig.

Her står Emelie, Ella og Laila med den fine metallmatboksen alle barna fikk, genialt å ha med på tur.

Det ble noen pauser for å fylle på med mer energi også, og Noah og Lukas fikk en overraskelse av tante Marianne; Babymat! De synes det er sååå stas å få smake når Tiril spiser, så vi forbereder oss på å kjøpe trippelt av fruktmos og middagsglass når Linnea blir litt større og spiser annet enn pupp og flaske. Her koser gutta seg (og takk til Mona for det utrolig fine antrekket til gutta!):


Og bare så det er sagt, en gang for alle; Det er fantastisk digg å ha June tilbake i landet! Ikke bare har vi fått henne hjem igjen, men hun har begynt å drikke kaffe også. Det er ikke få dater vi har i tiden fremover, June, meg og Linnea – trillende rundt i byen med hver vår kaffe. Yum!


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page