top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fantastisk flott festival!

Søndagen var det tid for å dra på Barnefestivalen på Akershus Festning med familie og gode venner – og for en fantastisk festival! Vi stilte mannsterke opp fra Valen-klanen (mamma, pappa, Marianne, Tom, Tiril, Jannicke, Esben, Ole, Sara, Alva og Luna) samt Saras foreldre, og så møtte vi Laila, Walter, Elle og Emelie samt Cathrine Østensvig Dale og Amalie, så Nesoddfolket var godt representert får’n si 🙂Her er (omtrent) hele gjengen samlet til en liten rast i skyggen:

Noe av det morsomste ila hele dagen, var nok når Noah og Lukas fikk sjansen til å kjøre ordentlig firehjulsmotorsykkel – de gikk temmelig kjapt, de hadde store hjelmer på (trodde nesten Lukas skulle tippe) og moren stod med hjertet i halsen, men de stoooorkoste seg og var helt i hundre! Dette tror jeg må testes flere ganger…

Her er Noah og Jannicke, med det samme konsentrerte blikket:

Og her er Lukas klar til fart og moro, sammen med en av gutta som arrangerte dette (legg merke til hvordan bollekinnene ser ut inni hjelmen):

En annen ting som også er så fint på slike festivaler, er at man får kule give-aways. Store og små matbokser, store byggesett (som selv mor og far har utfordringer med) og mye annet moro. Skulle tro man ikke har råd til å kjøpe seg slikt selv, men det er noe med det å få det gratis… Rart, egentlig.

Her står Emelie, Ella og Laila med den fine metallmatboksen alle barna fikk, genialt å ha med på tur.

Det ble noen pauser for å fylle på med mer energi også, og Noah og Lukas fikk en overraskelse av tante Marianne; Babymat! De synes det er sååå stas å få smake når Tiril spiser, så vi forbereder oss på å kjøpe trippelt av fruktmos og middagsglass når Linnea blir litt større og spiser annet enn pupp og flaske. Her koser gutta seg (og takk til Mona for det utrolig fine antrekket til gutta!):Og bare så det er sagt, en gang for alle; Det er fantastisk digg å ha June tilbake i landet! Ikke bare har vi fått henne hjem igjen, men hun har begynt å drikke kaffe også. Det er ikke få dater vi har i tiden fremover, June, meg og Linnea – trillende rundt i byen med hver vår kaffe. Yum!


Og for de som lurte på hvordan det gikk med Linnea i solsteika, så gikk det riktig så fint så. Hun sov, fikk mat og sov enda litt til. Og den som sover, synder ikke – er det ikke det de sier? Bare se her:

Kusine Tiriltoppen koste seg også veldig, selv om det nok ikke blir før neste år disse to småjentene kommer til å erobre festivalen med sine skjønne vesner 🙂 Tiril koser seg med å observere alle spillopper som hennes fettere finner på, og får hun en ballong i tillegg, så er mye gjort. Legg merke til øyenvippene på denne jenta:

Det var noen slitne Valen-Utvik’ere som karret seg hjemover, og det var bare å kaste voksne og barn i dusjen, få i seg litt rundstykker til en god kvelds – og så hoppe til sengs. Vi lurte med oss June hjem til hennes første overnatting hos oss siden HjemKomsten, så jeg og June fikk slappet av i sofaen med en film, mens Glenn hadde legge-Linnea-vakt. God deal! Uansett, vi var alle veldig fornøyd med dagen, og gleder oss masse til neste års festival! Bare synd dette kun skjer en gang i året…

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page