top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Familie, fest og feiring


Været i går var dessverre ikke så fantastisk strålende som det var torsdag og fredag, men så lenge det ikke regnet, så skulle det her gå helt fint. Det ble pølsefest ute (hva varmer vel bedre enn en varm pølse?), men da kakene skulle serveres fant VærGuden ut at hun ville vanne litt, så da hadde vi veldig generøse og snille naboer som Fetter Ole og Fortryllende Sara; De åpnet nemlig dørene til sitt skjønne hjem, byttet ut papp og plast med fine, fine serviset og lot hele selskapet varme seg i deres gjestfrie og nydelig hjem. En vakker dag skal jeg spørre om jeg får ta litt mer detaljbilder fra dette huset vi nå bor i (både nede hos de og oppe i etasjen min kjære tante og onkel – Nanny & Esten – bor i), for her er det interiørdetaljer til den store gullmedaljen. Det kan det bli et blogginnlegg av, det bare vet jeg. En vakker dag.

Bursdagbarnet selv lot selskap være selskap, for henne hadde nemlig mamma’n og pappa’n «glemt» å legge for en formiddagslur, så hun ble først lagt rett før selskapet tok til. Da frøkna joinet resten av gjengen, var hun kledd i en nydelig kjole og en liten bolero som mormor gikk til anskaffelse av for mange måneder siden. Tenk at vi da tenkte «Guri, skal dette brukes til 1-årsdagen? Det er jo så fryktelig lenge til – og disse klærne er så store.» Og nå er vi her… Og kjolen satt som et skudd!

Bursdagselskapet gikk forresten ganske så greit uten selve bursdagsbarnet en god stund, for mens pølsene ble gode og varme, la vi inn en guidet tur på området. Nye hus, gamle hus, gamle hus som pusses opp og ikke minst; En hage med mange utfordringer. Fint å ha en svigermor og søsters svigermor til å drodle litt med, det blir nok bra til slutt.

Da regnet kom og vi trakk inn ble det tid til både kakespising, dansing (Luna stod hovedsaklig for den biten, denne jenta blir danser – uten tvil), rocking (her viste Lukas sine kunster innefor LuftGitar-spill og nydelig tolkning av tekster som «We will rock you» og «Begging».) og massevis av god, gammeldags skravling.

Det jeg liker aller best med disse kalasene vi trommer sammen, er at det er så utrolig fine folk vi får lurt til å komme på besøk til oss! I går var det både familie, gode, fine venner som tok turen helt fra Lillehammer og Røa, nydelige jenter og fine foreldre som nå har blitt våre ‘naboer’ rett borti gata her, søster svigerforeldre som vi så og si har adoptert som egne svigerforeldre (folk har jo doble og triple sett med besteforeldre, så hvorfor skal ikke vi kunne adoptere noen?) og skjønne Oldemor som vi nå endelig har kommet så mye nærmere geografisk og forhåpentligvis skal få sett mye mer til.

Så – selv om jeg gleder meg til vi får invitert folk på besøk i vårt eget hus etterhvert og selv om jeg gleder meg til å gjøre 2-årsdagen til lille snuppa litt mer i tråd med hva som forventes av En Ekte Husmor, så sier jeg meg jaggu fornøyd med gårsdagens feiring.

Og det beste av alt; Jeg tror prinsessa vår koste seg glugg. Forresten så tror jeg mange andre koste seg også og det finnes ikke mye som er bedre enn det…

Dagen vår dokumentert i bilder:


Forresten – vi vil også gratulere skjønne Jessica (i rød jakke og rosa/hvit lue i bildene over her) med sin 1-årsdag i dag! Skulle gjerne vært der og feiret deg, skjønne frøken, men vi sees plutselig igjen og gleder oss allerede!

Men nå skal vi ut i hagen og jobbe litt. Er som kjent nok å ta seg til når man har fått seg eget hus. Og godt er det, for dette har vi gledet oss til lenge nå!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page