top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fabelaktig Fredag


Viktigste først; Jeg finner mye glede i en kopp med verdens beste kaffe! Bare se helt til venstre her, dette har jeg klart – bare ved hjelp av min deilige Nespresso-maskin, lett som en plett.

Deretter; Oppladningen til dagen i dag har vært helt nydelig. I går var nemlig Noah, tante Jannicke og jeg på Nasjonalteateret og så på Hakkebakkeskogen. Det var min arbeidsgiver som hadde booket hele forestillingen til sine ansatte og sine kunder, og vi var så heldige at vi fikk billetter. Jeg tror Jannicke og jeg koste oss vel så mye som Noah. Fantastisk forestilling, og jeg tipser alle som skal på denne forestillingen om å holde utkikk etter Elgen. En helt majestetisk og genial skikkelse! For ikke å snakke om dansebevegelsene til Mikkel Rev. Nydelig! Det er noe helt spesielt med å gå på teater, jeg føler meg rett og slett som en akutt god mor som kan gi barna mine slike kulturelle opplevelser. Håper vi får sjansen til å gå på teater både titt og ofte, med og uten barna.


Solen skinner, det er bortimot blå himmel ute, nydelig farger på trærne og forholdsvis ok temperatur. Og med helgen rett rundt hjørnet, skal det ofte ikke mer enn godt vær til for å gjøre meg glad i hjertet. Når man i tillegg tenker på at dette er en av de første helgene på ganske lenge at vi ikke har de store planene, så gir det åpninger for mye avslapping, kos og impulsiv moro.

I dag kommer min søte bergenserinne, Hilde aka Phoebe, på overnattingsbesøk – og sånt skjer jo heller ikke så ofte, så vi gleder oss fælt. Vi lurer antakelig med oss enda en av gromjentene fra NHH-tiden, kjære Tanja, og drar på Unni Wilhelmsen-konsert i Sørkedalen. Jeg har dratt til Ås for å dra på konsert med Unni tidligere, så hvorfor ikke langt oppi gokk i Sørkedalen? Blir nok fantastisk!

Hva annet kan jeg si? Leiligheten er nok ikke helt shinet, men gi meg en time nå med fullt fokus og full effektivitet, så skal det nok se ganske så ok ut her. Og da kan jeg si deg at grunnlaget er lagt for ekte hverdagslykke her i heimen.

Finn dere noen gode mennesker, del noen gode øyeblikk og lag dere en god helg dere også!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page