top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Et stjålent øyeblikk


Ikke en spahelg, ikke en weekend i Roma eller andre flotte greier. Nei, mitt lille gyldne øyeblikk ble bestemt akkurat nå. Ekte Mann tok med seg prinsessa opp i barnehagen for å hente storebrødrene, mens mor fikk sitte ved det nyryddede spisebordet med tre tente stearinlys, god musikk på stereo’n og en deilig espresso – og pcen selvfølgelig. Mer trengs ofte ikke.


Forresten – det brettet som de tre telysene står på i det øverste bildet her, har Ekte Mannen arvet etter faren sin. De fant det på hytten hans og Ekte Mannen påstår at da han kom hjem hit med det, så hadde jeg ristet på hodet og ment at dette ikke var noe vi ville ha, men at kanskje ungene kunne få leke med det. Mens nå… Nå synes jeg det er veldig koselig og helt totalt matchende med Den Nye Stilen som vi skal ha i huset vårt på Hellvik. Er det virkelig mulig å bli så fjern, at jeg faktisk forandrer mening på såpass kort periode? Fra ‘helt uaktuelt’ til ‘å så nydelig’, sånn bare på et par år? Det er det jeg har sagt før, jeg begynner visst å bli gammel…

Håper dere har en nydelig ettermiddag folkens – nå er jeg klar for noen timers kvalitetstid!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page