top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Et døgn i SoHo, New York

Vi ankom New York og Hotel NoMo i SoHo for akkurat et døgn siden, men på en eller annen måte føles det som vi har vært her i evigheter. Byen har på merkelig vis blitt vår by allerede, og det er utrolig deilig. Mye av grunnen til det, er at vi møtte en spesielt kul fyr vi kjenner, nemlig sjefen for Stavernfestivalen (en kunde av VU), Albin. New York er som hans andre hjemby, og ettersom han er en utrolig grei og fin fyr, valgte han å brukt mange timer av sin dag i dag, på å vise oss rundt omkring her i SoHo.

New York, we love you! Fotokred: @glennvu


Vi har besøkt en koselig liten lunsjkafé, Sanctuary T (jeg spiste den beste omeletten jeg noen gang har smakt, og vi bestilte nydelig iste to-go), vi har besøkt Station A (en fantastisk Apple Store, som vi skal tilbake til både i morgen og fredag, for å høre på foredrag med kjente folk – sjekk apple.com/soho for å se aktuelt program) og vi har hørt historie på historie om kjendiser som bor i toppleiligheter her eller der, om restauranttips bare fire kvartaler opp hit og en koselig jobbekafé tre kvartaler bort dit. Vi har trasket gate opp og gaten ned, og fått tips etter tips etter tips om ting vi kan gjøre, oppleve, besøke eller bare se på. Alt er sentrert rundt her vi bor i SoHo! Mitt aller første New York-tips på denne bloggen, om du vurderer en tur hit, blir derfor; bo i dette området vi bor i! Ikke tenk at det er smart å bo i nærheten av Times Square eller deromkring, for vi føler i hvert fall vi virkelig bor midt i smørøyet nå, med rusleavstand til alt som er av koselige kaféer, restauranter og perler-på-en-snor av fine områder.

Og allerede i dag, på den første dagen i New York, har jeg rukket å være innom en Molskine-butikk, samt vært inne og handlet litt i en gigantisk butikk med alt man kan drømme om av tegnesaker, notatbøker og annet kreativt materiell, nemlig Blick Art Materials! Nye penner er dermed kjøpt inn til både herr og fru VU, og kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok flere turer innom her. Da med litt mer tid til rådighet… #heaven

Finnes det noe bedre enn vår i New York? Jeg tror i grunn ikke det.


Middagen i dag tok vi på Osteria Morini, naturligvis etter tips fra nevnte Albin, og som alt annet han har tipset oss om så langt; midt-i-blinken! Maten der var fantastisk, stedet var stappfullt med et helt vilt lydnivå, men med en utrolig kul stemning. Det var akkurat som å være i en episode i en tv-serie, med flust av karakterer fra ulike gjenger i tv-serien; et par som kjefter på hverandre ved et bord, en enorm vennegjeng ved et annet bord, et gammelt ektepar ved et tredje – og alle bord smekket sammen så utrolig tett på! Nydelig!

Nå har våre kjære reisepartnere endelig ankommet hotellet, og vi er klare for noen spennende, koselige og fine dager sammen med dem. Flere tips følger!

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page