top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Et av livets under

Jeg virkelig elsker store sammenkomster og fine familiefeiringer!

Det er godt å ha en stor kusinefinger å holde i

Søndag var det tid for dåpen til nyeste niesen vår, vakre og gode Stella Bella – og vi var så heldige at vi fikk holde festen etter dåpen her i huset vårt. Det å samle familie og gode venner, stelle i stand selskap og legge til rette for å at folk skal kose seg, det er noe jeg virkelig trives med. Jeg kaller det mitt bestemor-gen og jeg håper jeg klarer å kose meg med denslags til jeg blir riktig, riktig gammel.


Stolte foreldre!

Når oppgaven i tillegg innebar å legge til rette for at dåpen til min yngste søsters første barn, så var det klart vi la oss litt ekstra i selen. Vinduer ble vasket, klesskap ble ryddet, barnerom fikk en liten finishing touch og opprydning, og dåpskake ble bakt. Vi bor tross alt i barndomshjemmet til søstreflokken vår, så det var virkelig ekstra koselig å få arrangere dåp for niesen vår i mammaens barndomshjem.Svigermoren til Jannicke hadde laget de skjønneste blomsteroppsatsene til denne dåpen!

Søster Jannicke hadde sørget for deilig koldsbord, med god hjelp fra flinke besteforeldre og kakebordet i etterkant bugnet over av godsaker. Fine fettere, Ole og Baard, stod for underholdningen og dåpsbarnet var en solstråle hele dagen gjennom. Ja, sånn bortsett fra da jeg holdt henne i kirken og presten tok vann på hodet hennes, men denslags hører vel strengt tatt med i en dåp.
Stor og små koste seg i dåpen til Stella og det er noe av det beste med slike familiefeiringer; man får snakket med mange folk man ikke ser like ofte, høre historier fra den eldre garde og se Småtrollene leke fint med nye lekekamerater. Som nevnt; dette er nok bestemorgenet mitt som slår inn, men jeg elsker at folk kan komme sammen og kose seg i sosiale lag.To familier samles for å feire det skjønne barnet!

Takk for at dere ville være hos oss, Jannicke og Esben

– vi storkoste oss og vi holder gjerne konfirmasjonen til Stella her også.

Jeg kan begynne allerede nå å tenke på hva slags kake jeg skal bake…

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page