top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Er sommeren over?
Jeg har virkelig fått bokdilla for tiden, og har massevis av bøker jeg vil kose meg med i tiden fremover. Er akkurat ferdig med Elizabeth Nobles ‘The Reading Group’. En bok som rett og slett var veldig inspirerende. Såpass inspirerende at jeg har invitert en liten bønsj av mine gode venninner til å være med i en lesesirkel. Så langt ser det ut til at vi blir mange nok til at det blir noe av, og da blir jeg glad, glad, glad! Føler noen for å joine, så bare hyl ut – så inviterer jeg mer enn gjerne.

Nei, nå er det vel på tide og leke litt husmor igjen. Barn som skal mates, slosskamper som skal brytes opp (hehe, okay litt overdramatisert kanskje) og gulv som skal støvsuges. Men ikke minst; Masse, masse kosing!

Until next time…

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page