top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

ENDELIG; Bloggpuls.no er igang og jeg kan fortelle!

Tidlig i sommer fikk jeg en litt kryptisk forespørsel fra to veldig dyktige bloggere som jeg har stor respekt for, Minneapolise og Undre. De hadde tenkt noen felles tanker, funnet ut at de skulle starte et nytt nettsted, en samlende portal, og de lurte på om jeg ville være med. Til tross for at jeg så tidlig i prosessen ikke ante stort om hva spesifikt de skulle ha meg til å gjøre – så takket jeg naturligvis ja!

Grunnen til at jeg så naturligvis takket ja til dette, uten å vurdere og analyse og skjønne hva jeg skulle gjøre – var at dette nettstedet, denne portalen – det rett og slett noe jeg selv har lett etter siden jeg begynte å blogge og være delaktig i sosiale medier! En samlende portal for blogger og stemmer fra de sosiale medier. Ikke begrenset til kun å være en side over de ungdomsbloggene som har flest lesere. Ikke kun en oversikt over de mest kulturelle og samfunnskritiske røstene vi har i bloggmiljøet. Ikke et nettsted for kun interiørblogger eller en gruppe av de mest kreative bloggsjelene som finnes der ute. Men en samlende portal for alt av det beste som rører seg i bloggmiljøet og i de andre sosiale mediene i Norge. En side man går til om man er ny på dette og trenger råd, vink og inspirasjon til å komme igang, enten med å lese blogger eller med å lage seg sin egen. Men også en side man går til om man har holdt på med dette en stund og kun er på jakt etter tips og råd om gode, de aller beste, innlegg fra bloggere innenfor konkrete sjangere.

En side vi har kalt Bloggpuls.no.


Jeg har blitt spurt om å være Kommunikasjonsansvarlig – og jeg gleder meg vilt til å ta fatt på rollen min. Til å komme igang, være igang og til å se hvordan denne portalen blir møtt av folket der ute. Av dere. Minnea og Undre har fått med seg totalt 37 stykker som skal være med å jobbe for å lage dette til Norges beste portal for blogger og sosiale medier, så det er bare å følge med, for dette er jeg overbevist om kommer til å bli veldig, veldig bra!

I dag har en prosjektblogg blitt opprettet, sånn at dere kan følge prosessen videre frem mot lansering. Og lanseringen, ja den skal vi ha på plass i begynnelsen av februar. Noen som ikke er alt for lenge til og godt er det – for Norge trenger virkelig noe slikt nå!

Jeg gleder meg masse til å komme igang og håper at dere alle vil være med å tipse og dele, sånn at dette nettstedet blir så bra som jeg vet det kan bli! ————————

Les også infoteksten som vi også formidler via prosjektbloggen;

Bloggpuls.no – din portal til blogg og sosiale medier

I dag åpner prosjektbloggen til nettstedet Bloggpuls.no!

Bloggpuls blir lansert i begynnelsen av februar og skal bli Norges ledende nettsted for blogg og sosiale medier. Bloggpuls blir stedet man går for å finne ut hva som rører seg i den norske bloggsfæren og i det norske sosiale medier-samfunnet. Prosjektbloggen vår kommer til å handle om prosjektet og veien frem mot lansering. Du kan lese prosjektbloggen på Bloggpuls.no

Hva er Bloggpuls?

Bloggpuls blir portalen man besøker for å få vite det som er verdt å vite om blogg og sosiale medier i Norge. Portalen skal fungerer som et utgangspunkt, et sted å starte, både for den som aldri har lest en blogg før, og som er nysgjerrig på hva dette dreier seg om, og den som har drevet med blogging i mange år, men man har lyst til å oppdage flere gode bloggere. En portal og et møtested i ett!

Vi har som mål å øke kunnskapen om den enorme bredden og gode kvaliteten som finnes i det norske bloggmiljøet og blant stemmene i de sosiale mediene både blant bloggere og andre. Mange bloggere og deltakere i de sosiale mediene fortjener ekstra oppmerksomhet – og det har vi lyst til å gi dem!

Hvorfor Bloggpuls?

Vi har gått inn i et nytt tiår og nå mener vi det er på tide med et lett tilgjengelig nettsamfunn av og med de menneskene som bruker blogg og sosiale medier aktivt i Norge. Det finnes mange ulike miljøer både innenfor norske blogger og andre sosiale medier og vi ønsker å være en brobygger mellom disse. For å få til dette har vi fått med oss noen av de beste folkene fra de forskjellige miljøene – og med deres kunnskap og kompetanse skal vi klare å lage et knallprodukt.

Hva er konseptet Bloggpuls?

Bloggpuls kommer til å bestå av forskjellige avdelinger og redaksjoner som spesialiserer seg på ulike områder innen blogg og sosiale media. Vi skal ha et eget magasin med artikler om blogging og sosiale medier produsert av vår faste redaksjon og andre bidragsytere fra det norske blogg- og sosiale medier-miljøet. Vi skal ha et eget ungdomsmagasin om blogg og sosiale medier og ikke minst; Vi har egne redaksjoner som til sammen leser et enormt antall blogger og som er meget aktive i andre sosiale medier, og disse menneskene skal velge innlegg fra mange av de mest interessante innleggene for deg – crème de la crème innenfor de ulike kategoriene.

Ideen til konseptet Bloggpuls.no springer ut fra et ønske om å ta det norske blogg- og sosiale medier-samfunnet på alvor og ta det hele til et nytt nivå. Vi mener rett og slett at internett og omverdenen er klare for blogg 2.0.

Vi gleder oss! Følg med – vi håper du blir fornøyd!

Beste hilsen,

Bloggpulserne

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page