top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En smak av sommer…

Om man har gjort noe to år på rad, kan man kalle det en tradisjon da?

I fjor hadde vi noen fantastiske dager i Holmsbu i forbindelse med pinsen. I år har vi tatt noen fridager på Strømstad Spa i forbindelse med påsken. Det er mange tydelige fellestrekk med disse to ferieturene, som at begge hotellene er spahotell, begge er forholdsvis nært der vi bor til vanlig, begge er lagt til rette for småbarnsfamilier og begge ble booket temmelig impulsivt.
Likevel vil jeg si at det viktigste disse to små ferieturene har til felles og det som gjør at jeg nå håper vi kan kalle dette en årlig tradisjon, er at vi er så ekstremt godt fornøyd med timingen for disse ferieturene våre! Vi kastet oss rundt, tok oss tid og dro akkurat nå, på denne tiden. Det er vår over alt – blomster, grusveier og mennesker som smiler, en sol som stråler og det at vi ikke har hatt bruk for annet yttertøy enn lette sommerjakker og joggesko. Kan det bli så mye bedre enn det?
Det er rett og slett noe spesielt med det å reise bort noen dager på vårparten. Vi føler vi tyvstarter sommeren på et vis. Kickstarter sesongen for småsko, hvitvin i solveggen og lange spaserturer hvis eneste mål for turen er å kjøpe is nummer to den dagen.

Vi er ikke spesielt gode på å dra bort på ferie i vår lille familie. I en hektisk hverdag utsettes det å tenke på å bestille ferieturer til roligere tider, og brått oppdager vi at det er for sent, at ferien allerede er rett rundt hjørnet og at vi har mer enn nok planer for ferien hjemme og i nærheten, slik at vi slettes ikke har tid til å reise bort.
Men – denne gangen nå har vi tid og det hadde vi også i fjor på nesten den samme tiden.

Vi nyter ferien vår til det fulle! Vi koser oss i rolig tempo og har mer enn nok med å få tid til alt vi har lyst til å gjøre sammen. Ungene vil tegne, bade, gå på oppdagelsesferd, bruke nye sparkesykler og forskyne seg to ganger i middagsbuffeten. EkteMannen vil ta nye bilder til fotobloggen sin, drikke vin og spise sushi med kona etter at Småtrollene er i seng (og dette vil kona også, altså!). Og jeg, i tillegg til å henge med når Småtrollene og EkteMannen gjør det de helst vil, så håpet jeg å kunne ta meg tid til å komme inn i skrivemodus igjen. Sitte med en dobbel cappuccino, høre deilig musikk på høyttaleren og få ordene til å danne noen historier, noen tanker, noen blogginnlegg.En av disse historiene jeg hadde behov for å dele, var historien om #Gulltaggen.

I går fikk jeg endelig summert opp hva Gulltaggen-konferansen ga meg og lærte meg, og ettersom det er relatert til firmaet mitt og til det vi jobber med (kommunikasjon i sosiale medier), skrev jeg om det i firmabloggen min. Ta gjerne turen dit – og legg gjerne igjen et spor om du har en tilbakemelding å gi!Nå har vi en kveld, en natt og en formiddag igjen av ferieturen vår. Denne tiden skal vi utnytte godt – og uansett hva vi fyller tiden med, er det uanstt deilig å være på tur. Deilig å se nye steder, gå til dekket bord og drikke hvitvin på balkongen i solnedgangen.

Ja, for det er så klissete vakkert, hyggelig og fint akkurat nå.


Er det rart vi liker disse vårferiene våre?Bildene i dette innlegget er tatt i løpet av ferien vår med min iPhone. Noen av bildene er fra vår tur ut til Koster, et virkelig idyllisk sted vi gjerne kunne eid et ferieparadis på. Det er vel lov å drømme?

3 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page