top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En rolig, men sosial dag


I dag har Linnea og jeg holdt oss inne, men likevel vært sosiale og hatt koselige besøk. Først ut var Kirsti med skjønne Annicken. Jeg hadde ikke sett Annicken ‘live’ siden hun var 4 mnd, og jaggu som hun hadde blitt stor! En liten rampejente som jeg er heeelt sikker på ville funnet tonen med vår lille ramp, nemlig Lukas 🙂 Selv om Linnea sov en god del mens de var på besøk, så fikk Kirsti likevel tid til litt babykosing. Det er ingenting som å innhalere litt ekte, god babylukt 🙂Etter at gjestene var gått og lunsjbordet var ryddet, koste Linnea og jeg oss på gulvet. Hun blir bare flinkere og flinkere til å ligge på magen, og i dag var det virkelig helt konge! Hun skravlet og bablet og gliste og koste seg 🙂 Utrolig morsomt å se hvor stor forskjell det er på bare noen dager. Hun gulper jo endel, så jeg synes ikke det er så lett å få tid til å legge henne masse på magen, men det blir sikkert mer av det i tiden fremover.Etter leking på gulvet (ble litt sliten på slutten der) ble Linnea lagt for en liten lur, og da så jeg at Ellen tuslet med tvillingene Vilde og Nora på gangveien nedenfor. Jeg ropte de inn til en liten kaffekopp og litt slarving – veldig koselig. Vilde og Nora har jaggu blitt store, og det er utrolig morsomt å se hvor forskjellige de ‘allerede’ har blitt, man ser tydelig forskjell i personligheten deres. På bildet til venstre ser man Nora til venstre og Vilde til høyre, mens de låner Linneas (egentlig Tirils) babygym. Vilde syntes nok det var litt skummelt og ville holde sin lillesøster i hånda, men det hadde ikke Nora særlig tid til, og derfor viser Vilde oss alle de deilige dobbelthakene sine 🙂 Ingenting skjønnere!


Mens storebrødrene til Linnea har kost seg med barne-tv nå, har hun ligget under nevnte babygym og kommunisert litt med frosken som henger der. Den er utrolig stas for tiden og får veldig mange go’smil fra bærta vår.

Men – nå er bærta lagt, guttene er igang med kveldsstellet, så da skal mor se om hun får sneket seg ut på shopping på Bryn senter. Det er jaggu ikke bare-bare å få handlet inn matvarer til storfamilien vår uten en drøss med unger på slep, så da får vi utnytte tidlige kvelder…

So long people – og som vanlig; Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen til oss, det er artig å se hvem som leser bloggen vår!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page