top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En perfekt adventstart


Jeg hadde veldig mange forskjellige ting jeg ønsket å bruke denne søndagen på – og for å få skvist flest mulig av disse ønskene inn på en og samme dag, inviterte vi god familie (Marianne, Tom og Tiriltoppen min) og gode venner (Morten og Kristine) hjem til oss for sosialisering. Det ble tid til både lang lunsj, masse lek, baking av deilige cookies (ja, helt fra bunnen fortenk Marianne – ikke Toro denne gangen), tur til lekeplassen ved Vålerenga kirke, se på hester og fakkeltog der, tur hjem igjen, take–away middag til 10 personer rundt langbordet og så kaffe og cookies til barne-tv og adventslystenning. Puh. Nå synker jeg godt tilbake i sofaen og bare …nei, vent. Det er nå adventskalenderen skal pakkes og ordnes. Blir nok ikke arbeidsledig med det første, nei. Godt det er koselig oppgaver jeg har foran meg da og at jeg har et deilig glass vin å kose meg med. Og det aller beste; Jeg har jo en hvit hake å se frem til på tavla mi, og sånt motiverer!

Forresten så er det Noah, straks 5 år, som har tatt bildet av treet opp mot himmelen øverst her. Han elsker å ta bilder og storkoser seg med mor og far sitt gamle digitalkamera. Mulig at onkel Esben, fotografen, er Den Store Helten?

Her kan dere se dagen vår i bilder:
Vi rakk til og med en kjapp prat med selveste julenissen utenfor Vålerenga kirke. Guttene syntes det ikke var aller verst at han har tid til den slags, han som har så mange julegaver å fikse. Gutten var imponert, og særlig imponert over at han hadde med karameller til alle barna. Men Noah fulgte nøye med på han, folk som kler seg ut gjennomskues lett, men dette var rett og slett julenissen. Heldigvis!

Det er godt å komme hjem til en varm, adventspyntet stue etter mange deilige timer ute i frisk luft. Og når Morten i tillegg har Tetris på mobilen, så er det klart at gutta er hooked!
Nå er vi klare for resten av adventstiden, resten av ventetiden, resten av juleforberedelsene.

Håper dere alle hadde en like fantastisk første søndag i advent som vi hadde!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page