top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En anderledes shoppingrunde og blogganbefaling

Når hverdagen består av flest dager på hjemmekontor, med sporadiske turer innimellom ut av huset for å møte samarbeidspartnere, kunder eller potensielle kunder – så er det ikke sjeldent at slike ut-av-huset turer også inkluderer svippturer innom butikkfavoritter man tilfeldigvis svinser forbi.


I går var vi både i spennende kundemøte og i møte med en samarbeidspartner, men mellom disse to møtene klarte vi legge inn en liten lunsjpause som også inkluderte noen shoppingfavoritter. Å handle på Kiwi og tilsvarende butikker til hverdags er helt okay, så lenge vi kan spe på med turer innom litt mer spennende butikker innimellom.

En av mine absolutte favoritter er Oliviers & co. Jeg har blogget om mine besøk der tidligere (blant annet her), men sprer gjerne budskapet igjen. I går var vi innom for å sikre oss ny forskyning av viktige oljer som vi bruker i vår daglige kokkelering; olivenolje med basillikum og olivenolje med chili. Vidunderlige oljer vi har forelsket oss fullstendig i og som vi sørger for å alltid ha i huset.


Det som var gøy i går, var at vi kom over flere nyheter i tillegg; som for eksempel et spennende ‘sjokoladepålegg’ laget av hasselnøtter og olivenolje. Ser for meg at om jeg en vakker dag skal lage croissanter, så er nok dette nydelig inni disse – evt som pålegg på tilsvarende bakverk. Vi kjøpte også en pistasjekrem som var fantastisk og begge disse kremene ser jeg også for meg som perfekte prikk-over-i’en på en dessert. Nå er vi ikke spesielt hyppige dessertspisere her i huset, men kanskje som topping på is eller denslags?


Vi sikret oss også ny forskyning av kryddersalt og pesto, kjøpte et deilig, ferskt olivenbrød og en sjokolademandel-pose – så får vi se om noe av dette blir gaver eller om alt går med til vår egen husholdning.

Jeg elsker atmosfæren jeg opplever i butikken, hvor flinke de er til å hjelpe og forklare og ikke minst hvor flinke de er til å selge meg ting som gjør at jeg bare blir enda mer fornøyd med produktene deres og får mer ut av det jeg allerede er «avhengig» av. Det er den type service som jeg kaller god service, selv om jeg naturligvis skjønner at de gjør dette for å øke salget. Noe annet ville vel vært underlig?

Gårsdagen inkluderte også turer innom Home&Cottage med fangst av Pukka-te og nye René Voltaire-produkter (som vil bli blogget om på Home&Cottage-bloggen etterhvert) og innom United Bakeries for grove brød, lunsj og farlig deilig bakverk – men det er helt spist opp, så der er det ikke mye å vise frem.

Til hverdags er det nok viktig, i hvert fall for oss med helt vanlig økonomisk situasjon, å handle på andre steder enn disse butikkene til hverdags, men det er helt klart deilig å handle litt «livsstilsprodukter» med ujevne mellomromogså.

Enda en ting som gir meg en akutt lomme av ekte hverdagslykke…

Apropos hverdagslykke og ting jeg liker; En veldig god venninne, søteste Christina fra Bergen (godeste frøkna som er skyld i at jeg sier bloma i stedet for blomst, snott i stedet for snørr og et par andre Stord-ord), har tatt opp igjen bloggingen sin. Hennes første innlegg handler om ting som gjør henne glad og jeg blir glad bare jeg ser at hun har skrevet et nytt innlegg – så løp inn til henne og se hva hennes hverdagslykke er! Hun vil sikkert ha tilbakemeldinger hun også, som de aller fleste bloggere jeg kjenner, så legg gjerne igjen et spor hos henne!

Klikk på bildet for å komme rett til bloggen hennes

Forresten; Jeg er ikke sponset av eller har samarbeid med Oliviers & co på noen som helst måte, så dette innlegget er skrevet kun for å tipse om produkter jeg selv elsker og ikke som sponset innlegg. Home&Cottage er kunde av VU Valen-Utvik, så det jeg handlet der skriver jeg heller om i deres blogg etterhvert. Pukka-teen jeg kjøpte har jeg skrevet om på Pukka-bloggen, ta gjerne en titt – jeg er spent på å prøve den i kveld. Har heller ikke samarbeid med United Bakeries, men dette er altså en samling av mine absolutte shoppingfavoritter, matmessig – og da anbefaler jeg de gladlig videre!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page