top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ekte hverdagslykke – en anbefaling!

Dagen i dag har vært så gullanes god at jeg nå, etter en lang dag i hovedstaden, fylt opp av to møter, et mislykket tannlegebesøk (notert meg feil tid, gitt) og en tre timers workshop, faktisk bobler over av energi! Det er så deilig med sånne dager! Det å komme hjem med energi til overs, nok til å kunne lekesloss med hunden vår, Lucky, småplage Småtrollene og egle på seg EkteMannen med god, gammeldags plaging, dét er jammen ekte hverdagslykke, det.

Men det var egentlig ikke den varianten av hverdagslykke dette innlegget skulle handle om.


Ekte lykke i en kopp skikkelig god kaffe

Grunnen til at denne dagen har vært spesielt bra, er nemlig at jeg har møtt bra folk, snakket om spennende ting – på et så utrolig bra sted! Det er ingen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av god kaffe, og de av dere som har fulgt meg på Snapchat og Instagram de siste ukene (astridvu begge steder), har kanskje fått et glimt av dette stedet allerede; de som lager den beste kaffen i hele Oslo åpnet nylig ny kafé på Vestbanen, ved Nobels Fredssenter – nemlig Stockfleths, og det er der jeg har hatt mine møter i dag.

Det skal rett og slett ikke mer til for å glede meg – banalt, men sant 🙂 Det er ikke det at vi ikke har kunnet drikke god kaffe andre steder i området tidligere. Jeg har mange favoritter i området rundt Aker Brygge og trives svært godt flere steder. Likevel – når selveste favoritten åpner ny kafé, den ser eksepsjonelt bra ut, ligger helt perfekt til for meg og mine mange kafémøter, de ansatte smiler, er hjelpsomme og imøtekommende – og de lager den aller beste kaffen, ja – da blir jeg rett og slett barnslig glad. At de i tillegg har godt med sitteplasser, har gratis internett, strømkontakt ved mange av bordene – ja, da har jeg fått meg en ny favoritt.

Så – det er rett og slett dagens anbefaling, av den gode, gamle genuine sorten!

Har du noen du skal møte, vurder om dere egentlig er nødt til å møtes på kontoret eller der dere vanligvis møtes. Jeg tror at man har lettere for å tenke kreativt og utenfor den tradisjonelle boksen, om man unner seg en tid utenfor de vanlige rammene. En morgenkaffe med noen du kan lære noe av, eller lære noe bort til, før den ‘vanlige’ arbeidsdagen starter? En lunsj utenfor kontoret, bare for å kunne sitte og se på menneskene som går forbi ute i vårsola? Eller en liten halvtime med deg selv, en god kaffe og avisen, før du skal hjem til familiebaluba og resten av den hektiske hverdagen?

Slikt er i hvert fall ekte hverdagslykke for meg!


Se bare det fantastisk fine møterommet de har! Et rundt rom, med høye, fine vinduer rett ut mot Rådhuset og Aker Brygge. Dette rommet tror jeg man kan leie, om man vil ha rommet for seg selv og kunne lukke glassdøren. Da er man faktisk ganske så godt skjermet, selv om man sitter omtrent midt ute på bryggen. Men, om rommet er ledig og man bare vil sitte der, litt mer skjermet enn ute i resten av kaféen, så var visst det okay også.

Hva er hverdagslykke for deg?

Del gjerne, så sprer vi #hverdagslykke til folket! Slikt liker jeg 🙂

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page