top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dobbelfeiring – hurray!

07.07.07 giftet jeg meg med min kjære, ekte mann, noe som betyr at vi akkurat hadde vår første bryllupsdag. Og jaggu var det ikke på samme dag som jeg selv ble 3 år over 30, og slikt kan vi jo ikke la gå upaktet hen. Vi inviterte vår nærmeste familie til å joine oss på middag på Mecca, og jaggu møtte så og si alle opp! Har blitt en ganske stor familie etterhvert, så med rubbel og bit var vi faktisk 18 stykker.


Vi synes Mecca er et temmelig genialt sted, for det er veldig barnevennlig med veldig bra lekekrok og tilpassede menyer for barn, i tillegg til at vi liker godt maten der og synes man får mye mat til en rimelig penge. Barna koste seg med både utkledning og tegnefilmer, så det tar nok ikke lang tid før vi tar en ny tur til denne restauranten.


Lukas var innom både en liten (veldig skummel) bjørn og en scary veps, mens Noah var mer opptatt av å være skumlest mulig. Og hva er vel mer skummelt en en sheriff med batman-briller?
Jeg hadde shoppet like kjoler til kusinene Tiril og Linnea på Zara, og de ble utroolig søte, if you ask me. De blonde bærtene som holder småsnuppene, er jo ikke så aller verst de heller, selv om de jaggu meg begynner å trekke på åra de også… 🙂 Tiril kaller jeg forresten bare Snøfte Smith for tiden, da dette er en av hennes favorittgrimaser.Forresten; Hvis dere lurer på hvordan en 3-barnsmor på 33-år (mye 3-tall ja, Wenche!) ser ut på bursdagen sin, så legger jeg ut en liten sniktitt her.


Til tider var det temmelig fullt i barnekroken, denne gangen er det Valen-klanen som lokker frem snøft og smil fra skjønne Tiril.


Og etter noen timer, var det to trøtte typer som så på tegnefilm sammen…


Etter barn var lagt og roen hadde senket seg i heimen, gjensto siste punkt på agendaen; Spising av øverste delen av bryllupskaken vår. Den har vært fryst ned ett år nå og har tatt opp verdifull plass i vår bittelille fryser, så det var en fantastisk følelse å få den ut av fryseren …og jaggu smakte den godt også 🙂

Takk for et nydelig, spennende, rolig og hverdagsfylt første år som gift, Glenn – jeg gleder meg til alle våre fremtidige år sammen! …men nå er det nok unger, vel? 😉

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page