top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dobbel bursdagsfeiring


Burde vel antakelig sjekke med gjestene våre for å få den litt

På bildene kan man skimte følgende folk og fe: Kristoffer og Hedvig, Malene og Carina, Tuva og Joakim, Solan og Elliot – samt deres respektive forelder; Caroline, Marius, Lise & Jon-Erik og Pia. Lise og Jon-Erik droppet innom oss på sin Oslo-visitt, og det setter vi stor pris p

Som en aldri så liten kuriositet; Jeg synes forresten jeg noterer meg en stort konkurransefortrinn hos familien Dehle under stolleken, nemlig den noget spesielle gangen som sikrer en halv rumpeskinke på stolen. Disse har nok blitt godt trent til slike selskapsleker, antar jeg.

Bordet i barneselskapet var meget enkelt dekket; Papir teipet fast til bordet, navn til alle barn malt på og så strødd utover med sjokolade. Mot slutten av selskapet fikk barna spørsmål om de hadde lyst til å tegne på bordet, og det ville de selvfølgelig! Under ser dere noen av kunstverkene (jeg kan formidle kontaktinformasjon til foreldre om noen skulle ønske å kjøpe disse verkene).


————–
Og forresten, hvis noen lurte; Bursdagsbarnet er en smule opptatt av SpiderMan for tiden, derfor mors ønske om å pynte sjokoladekaka i SpiderMan-stil og med SpiderMan-farger. Vidunderdråpene som ble brukt for å gjøre glasuren blå, var faktisk ikke konditorfarge, men noe andre greier jeg har fått kjøpt meg på butikk for proff-kake-pyntere (jeg sniker meg inn der av og til). Det aller, aller beste med denne glasuren, var at man ble knall blå på leppene og tunga når man spiste kaka. Fantastisk bonuseffekt, syntes både Noah og mamma’n! Edderkoppnettet fra marsipankaka er også fritt diktet opp rundt temaet SpiderMan.

Epilog:

Tre trøtte barn ble stelt for kvelden og de to yngste ble kastet i seng i 20-tiden. Eldstemann var da fortsatt våken, for han hadde fått lapp i julekalenderen i dag som beviste at han skulle få være lengre våkne enn sine småsøsken. Noah og jeg ble sittende og snakke om dagen som hadde vært, om hva han syntes selv, om det var en gave han ble ekstra glad for …og da dukket verdens beste setning opp;

«Mamma, vet du hva jeg likte best av absolutt ALT? Og da regner jeg med gavene også, altså!» Nei, jeg visste jo ikke det. «Jeg likte de to SpiderMan-kakene best!»

En litt sliten og trøtt mamma ble rørt til tårer, ja. De to timene ekstra på kjøkkenet i går kveld (natt) med miksing og triksing med glasur og farge og fanden og hans oldemor var absolutt verdt det, når min lille, store gutt blir så glad for det lille ekstra!

Takk til alle våre gjester for å ha vært med på å gi Noah helt perfekte bursdagsfeiringer!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page