top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dialog, dialog, dialog… :)

Jeg har sett at trafikken på denne bloggen stadig øker, både fra fjern og nær, og jeg må ærlig innrømme at jeg er litt nysgjerrig på hvem som stikker innom og «besøker» oss på denne siden. Ikke sjelden har jeg vært ute for episoder hvor jeg forteller om noe som har hendt til folk jeg møter «live» ett eller annet sted, og de da svarer; «Jammen, det vet jeg da allerede Astrid, jeg leser jo bloggen din». Jeg tenker ikke helt på hvem som leser bloggen når jeg skriver. Egentlig skriver jeg vel mest for meg selv – fordi jeg synes det er morsomt, og fordi jeg synes det er en morsom ting å ha når barna blir større. Og så synes jeg det er koselig å la venner og familie få et lite innblikk i livet vårt, hvis de vil. Men jeg må si at jeg synes det er morsomt om ting jeg skriver kan engasjere på noe vis. Enten fordi det er bilder av folk man kjenner, situasjoner man kjenner seg igjen i eller fordi man kjeder seg og leser bloggen som tidfordriv.

Men som sagt, jeg blir stadig overrasket over hvem som leser på bloggen her, så derfor; Det er veldig lov å legge igjen små spor etter seg. En kommentar eller tre, en liten hilsen i gjesteboken… Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva som er kjedelig å lese om, eller ting som er skrevet merkelig eller feil – all konstruktiv kritikk mottas med takk 🙂 All interaksjon og dialog er bra!

Sånn, det var mitt lille innspill – så får vi se om det utløser et kommentarskred på bloggen her 🙂

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

bottom of page