top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Det spirer og gror


Mon tro om våren ble litt inspirert av mitt innlegg i går, for se hva den klarte å trylle frem i hagen min over natten? Selv på en grå og tåkefull dag som dette, strutter disse blomstene med sin fargeprakt og varsler om vår, varmere luft og deilige dager.

Så langt har jeg brukt dagen i dag på påskefrokost i barnehagen til gutta og til å gå amok på Finn.no med å legge ut for salg (og gis bort) alt vi ikke skal ha med oss til huset på Nesodden. Så nå gjenstår det bare å se om vi får like gode resultater der som vi har hatt til nå – vi har faktisk til gode å ikke få solgt noe der. Og jeg blir så _lykkelig_ i hjertet mitt av at tingene våre får nye liv! Dette er et av våre tiltak for å ta vare på Moder Jord; Ting som er avdanket og utgått for oss, er ikke nødvendigvis det for andre. Heia Finn.no!

Forresten, jeg må bare ta med en liten «historie» på tampen;


I går kveld spurte Lukas plustelig om han kunne snike seg inn til Noah i løpet av natten. Vi får stadige besøk av både Lukas og Noah i vår seng om nettene, så om dette nå betydde at Lukas heller tuslet inn til Noah i løpet av natten og begge to ble der, så kunne det jo kanskje bety litt bedre søvn for mor og far? Så vi sa ja. Det tolket selvfølgelig Lukas dithen at han kunne få legge seg i Noahs seng med en gang, noe vi syntes var så søtt at vi ikke klarte å si nei. De sullet og dullet og fniste og fnaset en stund, helt til storebror sa «Nei, Lukas – nå må vi sove litt.» …og da sovnet de. De sov der hele natten og våknet blide og uthvilte i dag tidlig! Det første som skjedde ved frokostbordet var selvfølgelig at Lukas booket inn en ny sovedate med storebror for denne natten, så kanskje vi har laget en trend nå? En koselig en sådan i alle fall. Og vi kan jo rett og slett si dette er tilvenning til vi flytter inn i det nye huset, for der skal Noah og Lukas dele soverom – om enn ikke seng (det blir nok køyeseng).

I alle fall;

Håper alle dere godinger som er innom her får en nydelig helg, med masse kos med deres kjente og kjære – og så håper jeg på go’vær! Alt blir så mye enklere med noen solstråler, sånn er det bare… Husk å gled noen andre i dag!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page