top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Det er ikke mye som skal til

Man tar følgende ingredienser;

  1. noen fridager hjemme alle sammen (planleggingsdag i barnehagen torsdag og fredag i forrige uke + helg)

  2. siste rest av sommer med fine temperaturer, sol og blå himmel

  3. ingen store planer på agendaen

  4. bittelitt cash i lommeboka


…og VIPS! så har man GuriSåLykkeligeViEr-dager på rad og rekke! Det er virkelig ikke mye som skal til. Hele dager sammen, lange frokoster, en tur i Frognerparken med tid til både lekeplass for barna og boklesing for mor, plukke ut noen fine blomster på veien hjem, besøk av gode venner og spising av lunsj ute, kino med gutta og gode naboer, besøk av kjær familie og tid til å lage middag, helt fra scratch. Vi har storkost oss! Guttene er storfornøyd bare de får være med på litt action, alt fra lekeplass, shopping eller tur i park er mer enn godt nok for disse gutta (dårlig vant? hehe). Linnea er også snill som et lam og er med på det som skjer. Merker at hun ikke er like sovedyr, så hvis vi er på tur, så tar hun ikke lenger de lange 2-3 timers lurene sine lenger, men trenger bare noen 30-minutters, og så er hun good as new. Vi kan ikke si annet enn at hun er ustyrtelig festlig om dagen! Sjarmerer alle i senk med å gi de hjertelige smil fra øre til øre. Ruller noen ganger over fra rygg til mage, men trenger fortsatt enda mere trening 🙂


Eneste ulempen med disse deilige dagene som jeg kan trekke frem, er rett og slett at guttene har blitt litt for uthvilte. Faktisk så uthvilte at vi har hatt morninger som har begynt kl 0515. Det er ikke vanlig her i huset, vi pleier klare oss til minst 0630. Men, det er vel til plass for oss, når vi tydeligvis ikke har klart å bruke opp energien deres ila dagen… 😉 Men klart, noen slike morgener er ingenting en liten espresso fra vår Nespressomaskin kan fikse på et blunk!

Anyways – nå er pcen endelig hjemkommet, fin og nyreparert, så da skal man ikke se bort ifra at det blir bittelitt hyppigere blogging fra min side. Om jeg ikke er for opptatt med å lese bok, strikke kjole eller rydde i huset da. Prioriteringer er jo fortsatt ikke min sterkeste side… Forresten – grattis med dagen i dag til Kirsti Skogen Torgersen og Cathrine Østensvig Dale!

1 visninger0 kommentarer

תגובות


bottom of page