top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Den store, store bloggverden…

Føler jeg sitter med store øyne og halvåpen, måpende munn akkurat nå… Leste en artikken i «Foreldre og Barn» og fant der linker til noen gründermammaer sine hjemmesider / blogger / prosjekter. Og ved å titte nysgjerrig inn der, klikke videre på linker til andre blogger og holde på slik en liten stund, så «oppdaget» jeg at det jaggu er en gigantisk bloggeverden som jeg har meldt meg inn i. Utrolig fasinerende egentlig. Hver blogg, sin lille (evt store) leserskare, sitt univers. Føler ikke meg helt ferdig med å finne min «stil» på bloggen, så da er det ekstra moro å lese andres blogger for å finne inspirasjon. Den bloggverden jeg fikk utforsket litt i dag, var tydeligvis veldig interessert i interør – og de har til og med sin egen samleside; Norske Interiørblogger. Synes det er koselig og spennende å lese andres blogger, så hvis noen vil tipse meg om ok blogger som jeg bør sjekke ut, så setter jeg stor pris på alle linker! 🙂

Bloggsurfing kan jeg bruke mange, mange timer på kjenner jeg.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comments


bottom of page