top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

De beste jentene

Impulsive og spontane besøk er absolutt av den beste sorten.

I dag var det søster Marianne og hennes familie som stakk snuten så vidt innom og selv om det var et kort besøk, så var det nok til å se hvor utrolig stor glede Tiriltoppen og Linnea har av hverandre. Selv en småpjusk Linnea fant frem ekstra energi for å leke med sin favorittkompis. Og, når Tiriltoppen skulle videre til Mimi og de andre på Fjellstrand, så oppdaget jeg min lille prinsesse stå og se etter sin venninne med verdens søteste lille geip. Som god mor jeg er tok jeg min datter på armen og tilbød trøst – mens alt i meg skrek: «Ta bilde, ta bilde av den søte geipen!»

Jeg fikk tatt litt bilder av snuppene noen minutter tidligere, mens de lekte hermeleken, så vi får nyte disse bildene i stedet og ikke tenke på det som nok hadde vært årets blinkskudd. Sukk…


Verdens beste kusiner!

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page