top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

By og land, hand i hand.

I går koste vi oss godt med gode venner, våre tidligere naboer i Etterstadkroken – Pia, Solan og Elliot, og etter at hus, tomt og det meste var vist frem og ikke minst; etter at Ekte Mannen endelig hadde fått lov til å gå løs på den gigantiske tuiaen vår foran kjøkkenvinduet (i 2. etg., helt sant – før- og etterbilder kommer senere, som dokumentasjon) til stor jubel for alle fremmøtte, var det endelig tid for grilling av pølser i Lysthuset til Ole og Sara. Våre naboer har virkelig ting på stell, med både basseng, lysthus og alt man ellers skulle trenge. Heldige oss som får lov til å låne og vise det frem når vi har storfint besøk fra hovedstaden!


Og som en liten interessant kuriositet, midt under den verste gomlingen på sesongens pølseutvalg, åpnet himmelen seg og ga oss tidenes haglskur! Godt vi hadde tak over hodet, ellers måtte vi vel funnet frem sykkelhjelmene, for dette var store greier. Etter at det ga seg, var ungene mistenkelig fort ferdig med maten sin …og så bar det ut til ‘snøballkrig’.Hovedstadsgjestene våre la på tur hjemover etter barnetv-titting og etter gode klemme og forvissing om snarlig gjensyn, var det to gutter som stod og hoppet og ville se på MonsterTruck. For de av dere som tror det ikke skjer noe på landet, så tar dere skammelig feil. Vi har bodd her en snau måned nå, men har likevel både vært på stor festival og i går; På MonsterTruck-show. I går var det altså stort show på Tangen, men siden showet startet kl 19 så vi trodde nok vi bare rakk et lite glimt av de tøffe bilene. Likefullt, tøffe og spontane morfar ble med og så tok vi en tur for å se om vi fikk se noe kult.

For en sukess!!! Vi kom midt i pausen til showet, noe som betød at vi slapp betale inngangspenger (200 kr voksen, 150 kr barn) og allikevel fikk vi se andre halvdel av showet. Det var tøffe biler, gærne motorsyklister, flammer, kræsjing og rosinen i pølsa; En gedigen (fin og hvit) monstertruck! Guttene var over seg av lykke og både morfar og jeg måtte innrømme at vi ble mektig imponert over hva disse gutta tør. Dog, jeg tok meg i å ville ytre min bekymring for nakkesleng for disse sjåførene. Aner meg at de har en god konto hos whiplash-legen.Men, nå er Ekte Mannen og guttene ute i hagen, søster Jannicke og Esben har kommet en tur, regnskuren er over og solen titter frem, så bare prinsessa våkner nå, så skal vi også ut. Ekte Mannen har gravd klar en krok ved siden av bærbuskene våre, så i dag har jeg stor tro på at jeg kan komme igang med mitt kjøkkenhage- & drivhus-prosjekt!

Ha en nydelig søndag fine folka!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page