top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Bursdagsfeiring x 2 = flott!


Etter endt barneselskap var det tid for de siste forberedelser på nye kaker, henting av kjøttsuppe som pappa hadde vært så snill og lage for meg og så tid for en ny oppdekking på bordet. Med smått og stort av den nærmeste familien er vi forholdsvis mange – cirka 30 stykker, men på mystisk vis ble det likevel plass til at alle fikk sitte og spise suppe og etterhvert kaker.Finnes det egentlig så mye som er bedre enn å ha planlagt fest og gjennomført det, ha tre go’utslitte og lykkelig barn i hver sin seng, ha et hjem som ikke lenger ser ut som en slagmark – og deretter sette seg opp i sofaen under hvert sitt pledd, med hvert sitt glass rødvin?


Men som nevnt; Dager som i går tar på for hele familien, så i dag har vi tatt en helt rolig dag inne – passet egentlig perfekt med grått vær og litt regn i dag. Vi har tent stearinlys, spist en lang og god frokost, lekt med nye leker fra i går, sett på film og tent i peisen. Og enda er ettermiddagen forholdsvis ung, deilig!

Jeg tror til og med Ekte Mannen og jeg skal unne oss å se en søndagsfilm i kveld, er det noen som har en film å anbefale?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page