top of page
 • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Bloggpuls er lansert!

Denne dagen er jammen en god en! Det har endelig blitt mars, det er bare et par minusgrader ute og dermed så godt som vår i luften …og viktigst av alt; Bloggpuls.no er lansert, live og klar til dyst!


Så hva er egentlig Bloggpuls? Jeg tenkte gi dere fine lesere av denne bloggen en kjapp gjennomgang av hva Bloggpuls er og hva du kan bruke Bloggpuls til. Noen av mine lesere er nok vel bevandret i den sosiale media-verden og vet det som er verdt å vite om blogging og det meste annet, men en stor gruppe i Norge er ikke like oppdatert – og her trår Bloggpuls støttende til!

Bloggpuls kan du;

 1. Finne de beste blogginnleggene Utrolig mange blogger leses av redaksjonene våre, det beste av det beste innenfor kategorier du interesserer deg for eller er nysgjerrig på, trekkes frem og sorteres, slik at du slipper å surfe rundt på måfå og klikke deg inn her og der og bort og vekk. Redaksjoner har ansvar for hver sine kategorier og redaksjonsmedlemmene har kompetanse og interesse innenfor sitt felt, sånn at du skal være sikker på at du får de beste innleggene. Kategoriene er per i dag som følger (og hver kategori har mange underkategorier);

  1. Hage

  2. Hobby

  3. Interiør

  4. Kultur

  5. Om livet

  6. Rynkefritt

  7. Samfunn

 2. Abonnere på akkurat de innleggene du er interessert i Du kan enten abonnere på en hel hovedkategori eller kun begrense det til akkurat den underkategorien du interesserer deg for. Det er et ikon øverst til høyre når du klikker deg inn på de ulike kategoriene og om du følger instruksjonene etter å ha klikket der, får du de beste innleggene fra akkurat det du interesserer deg for, rett i din nettleser. Klikk på linkene i punktet over for å se hva jeg mener.

 3. Magasin med tekster om alt som har med blogg og sosiale medier å gjøre. Vi har en fin gjeng av journalister som skriver for magasinet vårt og enda flere er knyttet til oss som freelancere. Dette skal bli tekster om blogg, twitter, facebook og generelt det som rører seg i sosiale medier i inn- og utland. Også her kan du abonnere på det du vil lese mer om og få det rett inn i nettleseren din.

 4. Rynkefritt er delen av portalen som er ‘forbeholdt’ den yngre garde. Blogginnlegg skrevet og plukket ut av de unge lovende, for de unge lovende. Personlig er jeg av den oppfatning at å kalle denne gjengen for «rosabloggere» med det som nå er definert i det begrepet begrenset til makeup, outfits og blonde bærter – det blir veldig, veldig feil. På tilsvarende måte som det finnes forskjellige folk innenfor interiørblogging, samfunnsblogging og alle andre kategorier, så finnes det også litt av hvert blandt den yngre garde. Og godt er det! Og nå finner dere det beste av det beste av og for denne gjengen her på Rynkefritt!

Forhåpentligvis blir Bloggpuls akkurat så bra som vi tror og håper og noe av grunnen til at jeg føler meg sikker på at dette blir fantastisk bra, er nettopp fordi to utrolig flinke, entusiastiske og inkluderende folk er gründere bak det hele! Elise med bloggen Minneapolise og Magni med bloggen Undreverset. Disse fine jentene har fått med seg over 50 stykker på dette prosjektet så langt og de åpner stadig for at flere som ønsker å bidra på den ene eller andre måten skal få være med! Det må jo bare bli bra!!!

Og hva gjør jeg i dette prosjektet? Jeg er Kommunikasjonsansvarlig, så om du lurer på noe, har lyst til å bidra eller vil gi en tilbakemelding – kontakt meg på post@bloggpuls.no. Jeg plukker også ut blogginnlegg for Allmennredaksjonen og gleder meg til å lese blogger jeg normalt ikke ville kommet over – for så å anbefale dere de aller beste av disse!

Jeg håper Bloggpuls blir den brobyggeren mellom ulike bloggmiljøer som jeg mener den kan være. At Bloggpuls hjelper oss bli kjent med miljøer vi har forutinntatte holdninger til, at vi får utvidet horisonten vår og lærer mer om ting vi ikke trodde vi var interessert i å vite noe om. Jeg er klar for å utvide min horisont i alle fall! Jeg ønsker Bloggpuls.no all mulig hell og lykke på veien og håper på braksuksess!!!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page