top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Blogger du – eller har du vurdert det?

Jeg har blogget i min egen personlige blogg (denne) siden 2005 og etter at vi startet for oss selv med VU er antall blogger jeg (vi) nå skriver mange flere, ettersom vi blogger på vegne av flere av våre kunder. Jeg skriver også en firmablogg for VU, hvor temaer innenfor sosiale medier, kommunikasjon og markedsføring tas opp.

I dag har jeg blogget om å blogge på VU-bloggen 😉

Klikk på bildet under for å komme rett til innlegget






Kanskje det kan være relevant for noe av dere som lesere denne bloggen også? Flere venner, bekjente og blogglesere nevner for meg at å blogge vil være håpløst for en selv, for «…hva har jeg å blogge om da?» Om man er bedrift eller privatperson som vurderer å begynne og blogge, så mener jeg det viktigste som må være på plass er det samme;

Hva er det du ønsker å formidle? Hva er du god på? Hva blir du engasjert av?

Les gjerne mer i VU-bloggen om du tror dette kan være interessant – og kommenter gjerne for å dele hva DU tenker om denne saken. Det er gøy å høre fleres synspunkter på slikt!

Og skulle noen av dere ha lyst til å sette igang med blogging, så ikke nøl med å spør om det er noe dere lurer på! Jeg hjelper mer enn gjerne nye bloggere opp og frem – for så gøy synes jeg dette er 🙂

Har du vurderte blogging?


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page