top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

BirthdayGirl


I går, 17. august, fylte min kjære Tiriltoppen 1 år. Tenk, sin første fødselsdag. Virkelig hele livet foran seg, men samtidig lært så mye allerede. Fasinerende, egentlig. Dagen til Tiril ble feiret skikkelig med kaker, ballonger og hele familien. I alle fall nesten hele familien, Jannicke og Esben koser seg på den franske rivieraen og Tirils familie i Bergen er …vel, i Bergen. Tiril virket i alle fall veldig fornøyd, både med pølser, kake, sang og oppmerksomhet – og gledet alle som ville se med å vise frem sine første skritt, helt uten støtte. Tror mormor var den som fikk se da hun gikk record-walk’n sin, hele 14 skritt! Yiiiha! Nå skal Tom og Marianne få nok å henge fingrene sine i.


Tiril er forresten kledd i designerkjolen sin for anledningen, en ekte DKNY, nyinnkjøpt fra Stockholm. Med matchende hårspennene, må vite. Blir man 1 år, så blir man 1 år. Det stiller visse krav til slikt. Og Tiril innfrir, selvfølgelig.


Min søster hadde jaggu meg bakt bløtekake til frøkna si, helt fra scratch. Og ikke hvilkensomhelst bløtekake heller, men en 1-tall-kake! Imponerende… Liker godt dette bilde av den lille, søte familien som vi er så veldig glade i;


Mormor og morfar hadde endelig kommet seg hjem fra ferien i Bergen, og det var 4 uker siden vi hadde sett de – så de syntes at særlig Linnea var blitt stor. Mye som skjer på fire uker med den lille snuppa der.


Linnea fikk også møte noen andre mennesker som hadde gledet seg lenge til å møte henne, nemlig Mariannes kjære svigerforeldre, Wenche og Leif. Wenche og Leif er ivrige lesere av bloggen og er verdens søteste mennesker, og de er så flinke med barn. Linnea er forresten kledd i en vakker kreasjon fra Claire.dk som hun faktisk har fått av Wenche og Leif, og som hun har brukt mye. Den ble faktisk pakket bort i boden i dag, sammen med resten av størrelse 62. Vår lille frøken har vokst inn i størrelse 68, og jeg kan virkelig ikke fatte at det har gått så fort. Godt vi har Tiril å arve fra… 🙂


Noah og Lukas storkoser seg på fest. Samling av mennesker, gode kaker og litt godis – og begge to er in heaven. Tiril har et to fettere på 12 og 9 år, og det var tydelig at våre gutter så opp til de. Noah spilte spill med de og dypt konsentrert. Helt til selvfølgelig morfar kommer og tuller litt, da var han i full gang med resten av omverden igjen.

Guttene fikk også tid til en tur ut på lekeplassen med pappa’n sin, og Noah fikk også tid til litt ekte fotballspilling der. Begge kom inn svette og varme, og kollapset foran barne-tv med en god kjeks. Noen som har sett så skjønner gutter før? 😉 Og tenk at de har blitt så store… Så fort! Sukk…


Men, det tar ikke lang tid før gutta er igang igjen. Merkelig hvor mye energi små barn har. På vei inn fra garasjen hjemme var det nemlig to festkledde gutter som gikk amok med ballongene de fikk med seg hjem fra tante Marianne. Og mor måtte frem med kameraet igjen… (Klikk på bildet, så ser du to definisjoner på ‘barnelykke’.)

I alle fall; Takk for en fin feiring av skjønne Tiril, Marianne og Tom, og vi gleder oss til de 15-20 neste bursdagene hennes, sånn i første omgang i alle fall… 🙂 Regner jo selvfølgelig med at hun inviterer sin kjære tante Astrid selv etter at hun er fylt 20 år, men det får vi tenke på litt senere.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page