top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Barn er best, ingen protest!

Mor er en smule lei av å måtte si den samme tingen om og om og om igjen. Det er jo tross alt morsdag, eller hva? Til slutt kommer det småstrengt fra mor:

«Noah, nå er du nødt til å høre!»

Hvorpå han kontant svarer: «NÆHEI! Jeg har ikke nøtter i øra! Det er du som har maur i rompa!» Vi bryter selvfølgelig ut i full latter og alle ‘kommandoer’ er nok en gang glemt. Barn er jaggu fantastiske!


Denne morsdagen har så langt vært helt fantastisk og jeg tror fortsettelsen blir minst like bra. Sove lenge, vekkes til felles frokost med overnattingsgjestene våre (onkel Cato og kusine Amalie ble innesnødd hos oss i natt – superkoselig!), kaffekopp i sofaen med noen interiørblader (igjen!) og til slutt koselig kort og mange skjønne gaver fra både barn og mann. Kan ikke bli bedre egentlig.

Ute har det igjen begynt å snø og jeg tror det er tid for baking, maling, kosing og leking. Guttene får nok innvilget en film i løpet av dagen tenker jeg og alle hjerter gleder seg.

Bildet over er forresten slik kjøleskapet vårt nå ser ut. Før jeg stod opp hadde Ekte Mannen (endelig) ryddet vekk julekortbarna og en ren, blank, hvit flate lyste mot meg – skrek nesten om vår. Helt ren, bortsett fra den nydelig kunstkreasjonen i magneter, selvfølgelig (det står ‘mor’ for de av dere som ikke klarer å lese kunst like bra som meg).

Gratulerer med dagen alle fantastiske MAMMAer der ute! Min egen deilige, spreke, nevrotiske, snille, morsomme, gammeldagse, omsorgsfulle, bekymrede og tøysete mamma spesielt. Og min søte, kreative, ivrige og snille svigermor; Jeg tenker på deg også! Håper alle får nydelige vinterdager med sine kjære!

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comments


bottom of page