top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Banner i kirka

Bildene i dette innlegget er ikke relatert til innholdet på noen som helst måte. De er tatt i løpet av den helt fantastisk strålende helgen vi nettopp hadde. Men, det viser seg altså at til tross for god oppladning i løpet av helgen, så ble denne mandagen allikevel full av gruff. Bildene er tatt på en deilig pinnekjøttmiddag hos søster og svoger på lørdag og i løpet av mange koselig impulsbesøk vi fikk i går går. Det har blitt lekt og sosialisert på tvers av generasjoner, ny hjemmesydd pute har fått plass i sofaen (takk Lena!), vaffelsteking er unnegjort både en og to ganger og jeg fikk prøvd meg på surdeigbrødbaking igjen – denne gangen med et fantastisk mye bedre resultat enn sist gang (som jeg for så vidt også var fornøyd med, men nå så og smakte brødene helt fantastisk!).
Dette er det barna skal ha på seg. Så var det selve skiutstyret. Madshusski, bindinger og staver – og sko der også, gitt. Og så skal de vel stå på skøyter? Og teste slalåmbakken. Nevnte noen carving? Telemark? Snowbard? Monoboard?

Sukk.

Utstyr og klær kommer på mange, mange tusen kroner. Per barn. Og så må vi voksne, som også er en del av denne ikke-vinterfamilien, ha det tilsvarende utstyret – for barn som er 4-6 år gamle går ikke på lange skiturer alene. De gjør det sammen med foreldre, med kakao og appelsin i sekken. For det er sånn nordmenn er, vi elsker sånt!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page