top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Appen som sikrer overraskelse!

Alternativ tittel på dette blogginnlegget kunne vært:

Denne appen redder ekteskapet!

Men altså – det ville i grunn vært ganske så barnslig, om noe  lite som en app var alt som skulle til for å redde et ekteskap. Da burde man strengt tatt ikke vurdere å gå fra EkteMannen eller EkteKona si i utgangspunktet, synes nå jeg. Og før noen blir bekymret her; ekteskapet mitt er ikke på vaklende grunn på noen som helst måte, til det er jeg alt for heldig med valg av EkteMann, så dette er bare min alternative tittel, om jeg var skulle ha delt dette blogginnlegget med et saftig klikk-frieri. Okay, skal jeg komme til saken, synes du? Greit, jeg er helt enig!

Vi har brukt en app som heter Wünderlist i mange år nå, og jeg har anbefalt den som et av flere nyttige arbeidsverktøy på VU-bloggen for flere år siden. Nå er det på høy tid jeg deler denne app-herligheten med dere også! Dette er en app hvor du kan lage lister over hva enn du måtte ønske deg. Enten det er handleliste, todo-liste, pakkeliste til reiser, ønskeliste til ungene, oppgaver i hus og heim, ting du må gjøre på jobben, liste over blogginnlegg-ideer eller hva som helst annet. Denne appen lar deg lage så mange lister du vil – og du kan legge ved vedlegg, lage notater på hvert punkt, delegere punkter til andre du deler listen med og mye, mye mer.

Ranunkler

Vi bruker denne appen kun privat, og har andre verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver for Valen-Utvik, så det som er aller mest gull med denne appen for meg, er at jeg kan dele lister med EkteMannen som også bruker Wünderlist. Det vil si; jeg deler eksempelvis handleliste og oppgaveliste med EkteMannen, og etterhvert som de stadig større barna våre blir enda større, så inviteres også de inn i denne herligheten. Kommer jeg på noe vi trenger, legger jeg det bare kjapt inn i dagligvare-listen – og vips, der havnet jaggu varene i handlekurven når EkteMannen får svingt innom butikken. Et artig lite tips for de mest barnslige av oss; om du oppdaterer handlelisten mens EkteMannen eller EkteKona er på butikken, så kan du sitte hjemme og styre din kjære rundt i butikken, på kryss og tvers og frem og tilbake. Artig for sånne som meg, i hvert fall 😉

Men så – over til grunnen til blogginnleggets alternative, klikk-frieri av en tittel;

Hvordan kan Wünderlist redde ekteskapet?

Jo, når man sitter langt inne i en grumsete tankerekke, med skuldrene stadig høyere oppunder ørene og en todo-liste som vokser seg lengre og lengre, og man synes mer og mer synd på seg selv, da tar man denne appen i bruk. Et lite ekstra punkt på handlelisten, og plutselig står det de nydeligste ranunklene på spisestuebordet – og verden er litt greiere igjen. Jeg liker et snev av overraskende element når jeg ‘bestiller en overraskelse’ (hm, selvmotsigelse, sier du?) Men om du ikke stoler på at EkteMannen eller EkteKona kommer til å ta riktig avgjørelse, eller at de ikke sanser hvor stor overraskelse du trenger den dagen, så er det lov å skrive ned sine spesifikke behov her også. En handleliste som inkluderer

  1. en flaske vin

  2. et favorittmagasin

  3. en blomsterkvast

  4. og noe godt til kaffen!

…det kan rette opp et hvert dårlig humør, det!

Har du en app som gjør hverdagen litt ekstra behagelig? Del med meg i kommentarfeltet, da vel. Jeg elsker å oppdage nye apper!

PS: Om du også liker å oppdage nye apper, så anbefaler jeg podkasten til Heidi og meg selv, Sosialt sett – med episoden som tar for seg flust av spennende app-tips!

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page