top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Takk!

Jeg har jo rett og slett vært fryktlig uhøflig. Jeg har skrevet og skrevet på bloggen om helgen vår og så har jeg helt glemt å takke skikkelig. Det er helt klart på sin plass. Here I go;

Takk til mamma og pappa for at dere hadde Linnea på overnatting og spesielt takk for at dere koste dere så masse sammen! Dette var første overnattingen Linnea hadde uten sin mor og far, så vi var litt spente – men det gikk over all forventning! Vi fikk rapporter som inneholdt ordene ‘solstråle’, ‘et par bæsjebleier’, ‘spist masse mat’ og ‘sovet godt’ og mer kan man vel ikke ønske seg?

Takk til svigers som fortsatt har våre to små, store prinser hos seg. Vi venter på dagens levering av unger og må si vi gleder oss til å få guttene våre hjem igjen. Borte bra, men hjemme best – for vår del. Men det er så godt å vite at de ikke har savnet oss noe nevneverdig! At de storkoser seg i Indre Østfold, leker og herjer og går tur med hunden sammen med farfar. Koser seg og fniser og lærer små hagetriks av farmor. Takk!


Og helt til slutt; Takk til søte Jannicke og tøffe Esben som joinet oss på en tur i byen i går. Med barnefri fikk vi sovet skikkelig ut, men da vi først våknet så vi jo at det var et fantastisk vær ute – og det måtte utnyttes! Disse to søtingene koste seg allerede i solveggen, men ventet på oss og vi fikk både i oss god kaffe fra Kaffebrenneriet, deilig bakverk fra United Bakeries og en liten shoppingrunde på Platekompaniet. I tillegg til både en fotosession og litt disko i bilen.

Fotosession:


Bildisko: Jeg vil her beklage at dette er filmet på høykant og at jeg ikke har lært hvordan jeg kan gjøre noe med det. Jeg vil også legge til at bilen er parkert og dermed står stille, så dette har ikke medført noen risiko for trafikksikkerheten. Jeg vil også legge til at musikken som spilles her, er den fantastiske energigivende musikken til Lady GaGa. Sånn, da har jeg sagt det – man blir i godt humør av denslags musikk.


Fine, fine søndagen!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page