top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Helg! ♥

Jeg storkoser meg med spennende utfordringer og har hyggelig hjemmekontor i ukedagene, uten tvil en av de stor fordelene ved å være selvstendig næringsdrivende og drive firma fra sitt eget hjem. Likevel er det liten tvil om at det er ekstra stas med helg. Alltid.Julestjerna vi fikk av Jannicke & Esben får stå litt til, fordi den er hvit og trives så godt i den fine Pip Studio-krukken jeg fikk til jul av søteste venninnen!


Dette er den første ordentlige helgen i det nye året, vi hadde tross alt fortsatt fri den aller første helgen, og det er en litt underlig stemning i huset denne helgen. Både EkteMannen og jeg har en følelse av at det er noe vi burde gjort, noe som antakelig er glemt og noe vi helt klart burde prioritert anderledes. Tiden før jul var fullspekket av hyggelige, men mange oppgaver og jeg merker at vi rett og slett trenger litt avklimatisering nå. Det er ingenting vi absolutt må denne helgen. Det må bare få synke godt inn.

Denne helgen har vi kun én eneste avtale og det er å spise middag og feire bursdagene til kjære morfar og fineste Jannicke, og den avtalen finnes ikke masete og slitsom i det hele tatt. Ikke må vi reise engang, vi skal feire hos naboen og trenger ikke engang å ta på ytterklærne for å gå i bursdag. Deilig!


En stor fordel med å like hvite blomster og pynte med hvitt, grønt og grått til jul, er at blomster og lys kan få stå så lenge de vil og så lenge de er pene!

Utenom denne ene avtale skal vi fylle helgen med akkurat de tingene vi har aller mest lyst til å gjøre. Foreløpig betyr det blogging for meg, soving for prinsessa, laging av bursdagskort for prinsene …og bortrydding av jul for EkteMannen. Det kan kanskje høres ut som det er synd på EkteMannen som er den eneste som må jobbe, men jeg lover dere; Han ble faktisk glad, fornøyd og nynnende av å få lov til å rydde julen ut av huset. Jeg vet ikke om det sier mest om vår julepynt eller om EkteMannens pure glede av å få rydde. Fint er det uansett!


Fine lys som tydeligvis har stått i litt trekk har satt sine spor

på de gamle skoblokkerene som stod rett under

…og jeg synes bare det ble enda mer sjarmerende!

Ettersom det eldste småtrollet fikk nye langrennski i går, fikk våre minste småtroll også nye ski. Det vil si at de arvet. Sånn er livet for småtroll med eldre søsken, men det synes jeg er rett, rimelig og rett og slett hyggelig! Barna rekker ikke bruke utstyret spesielt mange ganger før de har vokst ut av det og da gleder det mitt gjenbrukshjerte å la utstyret få nytt liv minst en gang eller to til. Så – ettersom alle småtrollene har fått nye ski, så skal vi naturligvis ut på skitur i dag. En skitur bort på den nærmeste matbutikken, litt småhandling og så hjem igjen. Jeg tror det er akkurat passe lengde for både småtroll og voksne. Akkurat i dag. Så får vi se om det blir en ny tur igjen i morgen.

Hvordan bruker du denne første skikkelige helgen i 2011?

Håper du får brukt den til det du liker aller best

og med de du liker aller best!God helg!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page