top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vidunderlige Pinterest – og GIVE AWAY!

Som jeg nevnte i innlegget hvor jeg erklærte min kjærlighet til sosiale medier, er Pinterest et av de nye mediene jeg har falt hodestups for! Jeg har blogget om Pinterest på vår firmablogg – ta gjerne turen dit for en forhåpentligvis god, oversiktlig forklaring av hva Pinterest er, hvem det er for og noen eksempler på hva det kan brukes til.

Jeg har lyst til å trekke frem to boards jeg har på Pinterest,

som viser noe av sjarmen og gleden ved Pinterest for min del.

Det ene er et board jeg har laget i forbindelse med min jakt på Verdens Beste Veske. Jeg har lenge vært på jakt etter selveste drømmevesken. Du vet, den som både ser smashing ut, sorterer innholdet slik at jeg beholder oversikten, som er stram nok i stilen til å funke på jobb, men samtidg løs og røff nok til at den er kul. I forbindelse med denne jakten, så kommer jeg over fine bilder av vesker som på en eller måte kanskje kan være den rette …og disse samler jeg altså i boardet; «My hunt for THE perfect handbag!«

Her kan jeg samle tips jeg får fra andre, jeg kan bruke det som «bookmarks» for å finne tilbake til fine vesker jeg finner når jeg surfer rundt på nettet – og ikke minst; jeg kan forhåpentligvis etterhvert komme frem til selveste vesken som jeg til slutt ender opp med å kjøpe!


Har du tips til vesker jeg bør sjekke ut,

legg gjerne igjen en kommentar – jeg vil GJERNE ta en titt!

Det andre boardet på min Pinterest-konto jeg vil trekke frem, er et board jeg bruker i forbindelse med kjæresteturen til København, Danmark, som EkteMannen og Husfrua snart skal på. Jeg har faktisk aldri vært i København, og har fått høre tusen ganger at jeg kommer til å elske byen og det er flust av ting jeg burde gjøre og sjekke ut når jeg nå først skal dit. Og disse tipsene samler jeg altså på mitt board om København; «Copenhagen, Denmark

Til forskjell fra boardet mitt med veskeinspirasjon, er boardet med København-tipsene et board hvor både jeg og EkteMannen kan pinne ting til. Et board vi samarabeid om, altså – så om han kommer over tips eller ting han har lyst til å sjekke ut, kan han også pinne til dette boardet og forhåpentligvis ender vi opp med en strålende bank av gode tips og inspirasjon til vår tur til København!


Har du tips til ting vi bør sjekke ut i København,

legg gjerne igjen en kommentar – vi pinner det gjerne til vårt board!


Du finner meg på Pinterest på denne lenken, og om du trenger en invitasjon for å bli med, bare kontakt meg med din epostadresse, så sender jeg en invitasjon din vei! Gleder meg til å se hva slags board du lager og til å høre hva du synes!

Er du på Pinterest?

Hva synes du om det?


Forresten – har du meldt deg på

Målet er at det skal være en enorm lav terskel for å bli med denne give away’n og at alle som synes det kan være litt stas å få en overraskelse i posten (og ikke bare alle disse regningene som dumper ned i tide og utide), legger igjen en kommentar og blir med! Jeg har nå vært på shoppingrunder i noen av mine favorittbutikker her på Nesodden – og til dere som lurer; nei, dette er ikke en sponset give away og jeg fronter ikke noen butikker mot å få gaver fra disse butikkene. Jeg kjøper mine egne gaver fordi jeg har lyst til å gi noe tilbake til dere som leser. Enten du er ny leser, har vært med siden starten, kjenner meg personlig eller knapt vet noe som helst om meg; legg igjen en kommentar og bli med da vel!

Gavelisten så langt inneholder neglelakker, servietter, notisbok, kakebakesett, interiørpynt og endel annet – og flere ting kan komme til. Kanskje noe for deg eller noe du kunne hatt lyst til å gi bort til noen?

Vi feirer min kjærlighet til sosiale medier

– og jeg håper DU har lyst til å bli med og feire!3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page