top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vi har blitt en familie på 5!

Endelig har lille Linnea Valen-Utvik joinet vår lille familie!


En dag på overtid ift termin, 30.04.08 kl 17:53 kom Linnea til verden på Ullevål sykehus. Jeg synes fødselen gikk som en drøm og selv om det tok tid fra vi kom inn med det som viste seg å være heavy modningsrier allerede kl 04 den 30.04, og hun ikke var ute før kl 17:53, så var ventetiden med riene helt overkommelig og jeg følte jeg hadde kontrollen (og for de som kjenner meg – kontroll er viktig! hehe). Når ting virkelig satt igang, så gikk det også fint uten smertestillende eller drypp, noe som jeg hadde håpet å slippe – så da er jo alle fornøyd 🙂

Linnea viste seg å være den minste babyen jeg har født, 3746 gram og 50 cm, så det var oppskrytt av div overleger på Ullevål som mente hun kom til å bli så stooor, og helt greit var det. Nå har vi akkurat kommet hjem – det går fort med fleregangsfødende, vi rakk jo så vidt være innom Pasienthotellet. Det passet oss egentlig fint, for vi er i fin form begge to (pappa’n også forresten), og vi ville jo veldig gjerne hjem til to spente storebrødre. Noah og Lukas har kost seg hjemme med farmor disse to dagene, og er nå veldig opptatt av det rosa vidunderet som har flyttet inn hos oss.

Kommer bedre oppdatering etterhvert, men nå tror jeg jaggu jeg skal slenge meg nedpå og hvile øynene litt… Må benytte de små sjansene man har nå, har jeg hørt 🙂


Gleder oss til masse besøk av dere, så vi får vist frem vår lille prinsesse!

PS: Kommer mer bilder senere, dette er tatt med mobil, så må laste over fra kamera først.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page