top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Velkommen hjem, Alexander!


Nesodden er som oftest ikke i begivenhetenes sentrum, så når Alexander Rybak nå har plassert vårt lille tettsted på Norgeskartet, er det klart at Nesoddens befolkning vil takke han og ønske han velkommen hjem! Jeg tok med meg våre to gutter og så møtte vi guttenes kusine Amalie og tante Cathrine Østensvig Dale ved scenen – alle sammen klare til å ønske stjernen velkommen hjem!

Nesodden kommune hadde laget istand et arrangement i denne anledning og jeg må virkelig si at kommunen hadde gjort en god jobb. Det var klarert fotballbane til parkeringsplass, det var rigget utescene og storskjerm, brannvesen og sykebiler var tilstede …og hele arrangmentet gikk som smurt!


Men selvfølgelig, den flinkeste av alle var naturligvis Alexander Rybak selv! Gutten er ‘bare’ 23 år gammel, men jeg synes definitivt det virker som han har mer medieforståelse enn mange som har mye mer erfaring og mange flere år på baken enn det han har. På samme måte som han ikke svarte på idiotiske spørsmål fra Synnøve Svabø etter MGP finalen, så brukte han heller ikke nå tiden sin på ‘viktige’ personer. Ordføreren og Kultursjefen fikk knapt mikrofonen og Alexander Rybak danset definitivt ikke etter deres pipe. Han kom for å underholde og takke fansen sin og det var det han gjorde. Tok mikrofoen, snakket litt, spilte litt av noen av låtene sine, snakket litt til, takket, takket og takket. Kultursjefen ville overrekke gave, Ordføreren ville takke på vegne av hele Nesodden – men dette var ikke viktig for 23-åringen; Han spratt heller ned til fansen og delte ut kortene sine. Og der ble han, selv etter flere oppfordringer om å komme tilbake på scenen for å få sine gaver. Da det ble litt for kaotiske tilstander og for mye press ved scenen, spratt han opp igjen og minnet folk om at det er barn her, at kortene han ga bort tross alt bare var kort, at han jo bor på Nesodden «så vi sees jo» og at han kunne godt stikke innom de forskjellige skolene og spille litt. Selvfølgeling ble dette møtt med stormen jubel!

Kultursjefen følgende fra scenen, da hun forsøkte gi Alexander en gave fra kommunen, mens han var mest opptatt av å snakke med fansen sin; «Nå føler jeg meg som Skavlan måtte ha gjort da han hadde Robbie Williams på besøk.»


Alexander er rett og slett en flink person, med en nydelig sjarm og med riktig fokus! Det skal bli morsomt å følge han i tiden fremover og første stopp blir altså på Hellviktangen 9. juni.

Sees vi?

Og for dere som ikke er lei av sangen enda, her har dere et klipp:


Og vil dere få med dere hans nyeste singel, så får dere den akustisk her:


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page