top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Unni + Henning = sant ❤️

Jeg har vært på mange Unni Wilhelmsen-konserter oppigjennom årene, og blir aldri lei! Jeg stortrives med musikken hennes, og jeg synes hun har en fantastisk herlig tilstedeværelse på scenen. Hun leverer flust av historier, har mye humor, er deilig musikalsk på stadig nye instrumenter, og hun lager stadig nye versjoner av både tekst og melodi på sanger som vi har hørt så mange ganger før.

Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes

Den siste konserten jeg var på med Unni, var på Rockefeller i oktober 2016, og da hadde hun med seg mange ulike gjester på scenen. Deriblant Henning Kvitnes. Hun fortalte på konserten at hun skulle ut på ny turné i mars 2017 – sammen med Henning Kvitnes, ettersom de var blitt så godt kjent gjennom «Hver gang vi møtes»-programmet. Og straks hun hadde fortalt om dette, var billettene kjøpt.

Jeg var godt fornøyd med at de skulle spille på Parkteateret i Oslo. Det er en veldig intim og fin scene, tenkte jeg – og det er jo i grunn lenge siden jeg hadde tatt turen til Grünerløkka. Overraskelsen var derfor stor, da jeg skulle dobbeltsjekke disse billettene nylig, og måtte fortelle min konsertkompanjong, Marianne, at vi hadde kjøpt billetter til Parkteateret – i Moss! Men, en drøy halvtimes kjøretur for høre på disse to, det er mer enn verdt det!

Jeg har ikke hørt spesielt mye av Henning Kvitnes tidligere, men det skal jeg definitivt gjøre noe med. For en herlig, sjarmerende og skjønn fyr, med gode, nære og kloke tekster – slikt kan man like! Det var tydelig at Henning var en like talefør artist som Unni, og dynamikken dem to imellom var helt herlig. Humor, gjensidig respekt, deilige toner og en fantastisk stemning. To folkekjære artister med et enormt arkiv av låter å ta av – i tillegg til alle de nye hit’ene som ble skapt gjennom tv-serien de var med på.

Får du sjansen til å høre denne duoen noen gang, er det bare å kaste seg rundt og kjøpe billetter!

Men du, sjekk hvor de spiller først da, sånn skikkelig…. 😉

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page