top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Valen-Utvik; ny hjemmeside og i media!

Nå er det tid for litt informasjon om hvorfor det er så stille her på bloggen for tiden;

Jeg har jobbet med hjemmesiden til Valen-Utvik! Om man ser bort fra endring på noe tekst og litt fargejustering på logoen, så kan jeg endelig si at hjemmesiden min er ferdig! Ta gjerne en titt på Valen-Utvik.no og kom tilbake hit og si hva du synes. Tar gjerne imot gode råd og innspill, vil jo ha det best mulig – men samtidig må jeg innrømme at jeg nå har såpass mange baller i luften, at jeg har behov for en hjemmeside å kunne henvise til. Så får jeg heller utvikle den videre underveis…

Mitt firma har fått sin aller første presseomtale! For en god stund siden ble jeg kontaktet av redaktør i Dine Penger, Carsten H. Pihl. Han lurte på om jeg kunne stille opp i en reportasje han skulle lage om sosiale medier. Det endte opp i Dine Penger nr. 3, i salg fra i dag, som en slags guide til bedriftsledere som har lyst til å begynne å blogge og bruke sosiale medier. Det ble et par sider med intervju med meg i tillegg til mine tips og råd, samt noen screenshots fra mine kunder. Må si jeg synes dette er utrolig stas! Naturligvis skummelt og rart og pussig opplevelse, men det har jeg bestemt meg for ikke å tenke på; Dette er gøy, det er strålende for meg å få spredd det glade budskap om sosiale medier ut til enda flere – og såklart det er fint for mitt nye firma å få slik reklame! Takk til Carsten for utrolig proff og hyggelig dialog underveis! Løp og kjøp Dine Penger, fine lesere!


Jeg skal holde mitt første frokostseminar! I dag ble jeg kontaktet av Nesodden Næringsråd og de lurte på om jeg kunne holde et frokostseminar for deres medlemmer – om temaet sosiale medier. Vet ikke hvor mange som møter opp på slike seminarer her ute på Nesodden, men må si jeg synes det er gøy å bli spurt! Og, med dette følger intervju i lokalavisen – så her snakker vi rett og slett presseoppslag nummer to! Stor stas for mitt nyoppstartede firma.

Så, det er dette jeg holder på med for tiden. Det går i hundre, Ekte Mannen tar mestparten av arbeid her hjemme og med ungene, men heldige meg kan jobbe mye hjemmefra, så jeg får vært litt med i familien likevel.

Helt til slutt; Jeg vil gjerne takk min søster Jannicke Valen for all god hjelp med logoen min. Både her på web og på visittkort – hun er virkelig dyktig som grafisk designer, så om du trenger hjelp med denslags, så ta kontakt med henne! Jeg må også takke Peter Andre Jensen i Bloggshop for all strålende veiledning, god hjelp og fin drodling i forhold til min hjemmeside! Her snakker vi serviceinnstilling på et høyt nivå – og den type dialog passer meg utmerket! Trenger du hjemmeside, drifting eller noe annet? Ta kontakt med Peter Andre!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page