top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Update: Skal, skal ikke?

For noen dager siden skrev jeg om JobbMuligheten jeg fikk, et prosjekt for noen uker av desember. Jeg har seriøse problemer med å si fra meg gode muligheter jeg får – jeg liker tekniske utfordringer, jeg liker å få ansvar og jeg liker å jobbe.

Men hva skjedde? Joda, denne fruen sa fra seg muligheten. Jeg regnet litt på den økonomiske kompensasjonen jeg skulle få for jobben og følte ikke at den samsvarte med det jeg måtte ofre av private avtaler, fritid og fokus på jul og juleforberedelsene i desember. Temporary insanety, sa du? Godt mulig. Jeg har nå takket nei til noen tusen kroner og så rike er vi ikke at noen tusen kroner ikke merkes. Men likevel, jeg føler meg ganske sikker på at dette var riktig valg.

Vi har lagt ting til rette for at desember skal bli en helt fantastisk koselig måned, med masse tid til alt vi har lyst til og da passet det ikke med JobbMuligheten akkurat nå. Så enkelt kan man si det. Men det føles unektelig litt rart…

Vent, det snør ute nå! Det tar jeg som et tegn, et tegn på at jeg valgte riktig!

Ha en strålende 1. desember – det skal jeg ha!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page