top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tid til kun den ene

Turen er tilrettelagt og finansiert av Visit Denmark, men er helt uten noen føringer for mine meninger eller hvor mye / hva jeg skriver og deler i mine sosiale kanaler, herunder min blogg.

I en hektisk hverdag, med lange jobbdager i eget firma, tre barn i alderen 8 1/2, 11 og straks 13 år, en hund, en EkteMann og en hel haug med aktiviteter, oppgaver, venner og familie – er det virkelig ikke lett å få investert i god kvalitetstid med kun den ene. Jeg har alltid ambisjoner om å gjøre mer av akkurat dét – ta med kun den ene på en hyggelig aktivitet, gå en tur med kun den ene, spise en god middag med kun den ene, men det viser seg at det er lettere sagt enn gjort.

Akkurat nå befinner jeg meg ombord DFDS Crown Seaways og seiler på rolig sjø mot dejlige København. Linnea og jeg er så heldige at vi har blitt invitert med på tur av Visit Denmark! Formålet er å vise hva København har å by på i løpet av et par mørke novemberdager – både for liten og stor, og selv om det ikke er en hemmelighet at vi begge er grundig forelsket i København fra før, er det nydelig å kunne få oppleve enda mer av den dejlige Københavnstemningen sammen, bare vi to. Det å få muligheten til å ta en tur som dette med kun den ene, bare Linnea og jeg, det er noe jeg virkelig er utrolig takknemlig for. Jeg har gledet meg lenge til denne turen, til å få nyte verdens beste by sammen med min lille, likevel litt store, frøken – og kanskje dette er startskuddet for flere slike stunder gjennom året? Med tid til kun den ene, enten det er EkteMannen, eldste sønn, midimellombror eller frøken Småtroll. Det trenger ikke være så veldig fancy eller avansert, for det det viktigste er jo rett og slett at man tilbringer noen gode timer med kun tid til hverandre.

jente med bamsene sine

Akkurat denne turen er fancy og vel så det, så der er Linnea og jeg utrolig heldige. Vi sjekket inn på en helt fantastisk lugar av typen Commodore de Lux, og har brukt tiden ombord så langt på å kose oss i svømmebasseng i Bubble Zone, spise deilig biffmiddag i Explorer Steakhouse, sette noen penger på et ‘hesteveddeløp’ i discoen og bli malt i ansiktet av Camilla, den fantastiske barneunderholderen ombord. Camilla lærer seg barnas navn første gang hun snakker med dem, og hilser deretter alltid med navnene deres når hun ser dem rundt omkring på skipet – jeg elsker den type service, og blir så imponert!

DFDS Crown Seaways

Litt av tilbudet DFDS byr på – og turen kan du også følge på snapchat: astridvu


Jeg virkelig elsker denne måten å reise til København på! #slowtravelFTW

Det å gå ombord en ettermiddag i Oslo, nyte av skipets aktiviteter og restauranter ombord, og deretter våkne opp til innseilingen mot København – dét synes jeg slår en rask flytur ned i støvlene hvilken dag som helst. Akkurat nå mens skribler jeg ned disse ordene, hører sovepusten til en godt fornøyd og lykkelig 8 1/2-åring som ligger ved siden av meg i dobbeltsengen. Før vi la oss krysset vi av for hva vi ønsket servert til frokost på lugaren i morgen tidlig, og om kun en liten time får vi oppleve en deilig luksus med frokost på sengen! Og enda har jeg flere dager med tid til kun den ene. Kun Linnea og mamma, på jentetur.

Som sagt; jeg må få gjort sånt som dette oftere – med nok av tid til kun den ene.

Det er rent gull rett på hjerterota.

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page