top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

The Ugly Truth

Jeg innrømmer det så gjerne; Av og til, faktisk ganske ofte, er det utrolig deilig å se filmer hvor man skjønner plottet fra starten av. Jeg ser gjerne dype, meningsfulle filmer også, filmer som får meg til å tenke, bli engasjert og mene noe. Men av og til, faktisk ganske ofte, er det rett og slett deilig å se en film hvor man kan legge hjernen til side og bare føle. «The Ugly Truth» er definitivt en sånn film. Ja, så klart – man skjønner naturligvis med en gang at selv om hun ikke fordrar han i begynnelsen og han er en mannsgris, så blir han etterhvert forelsket i henne og så blir hun også forelsket i han, men da oppstår det noen forviklinger …og så får de selvfølgelig hverandre til slutt!

Og hvor enn kjedelig det høres ut, så er det virkelig ikke det. Jeg fniser og ler underveis, kjenner jeg blir varm i kinnene og av og til litt småflau. Men viktigst av alt; Jeg liker karakterene veldig godt. Jeg synes Katherine Heigl er vanvittig vakker, morsom og sjarmerende. Og Gerard Butler…. Etter å ha sett denne mannen i «P.S. I love you» var jeg dypt forelsket og siden jeg velger å ikke se hans mørkere sider (les: filmer), så lever jeg i den deilige fantasiverden at denne mannen kun er kjekk, sjarmerende og utrolig morsom. Fin fantasi.

Jeg nøt filmen med et glass rødvin, men jeg tror ikke at det var utslagsgivende for at denne filmen var helt perfekt for meg i kveld. Eller – kanskje det var kombinasjonen?

Her har du en klipp fra filmen;

PS: Me&Molly – dette er en ‘must see’ for din del! 😉


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page