top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Spinning – i ny form

For de av dere som nå tenkte «Ah, nå blir dette endelig en treningsblogg hvor Astrid er først ute med det nyeste innen spinning» – så kan jeg skuffe dere med at dette naturligvis ikke er tilfellet.

Det som derimot er tilfellet; Jeg spinner fullstendig rundt min egen akse for tiden.


Jeg løper fra kundemøter tilbake til hjemmekontoret, jobber og tenker og får lyse ideer og noen ikke fullt så lyse ideer og tenker og strukturerer og jobber litt til. Enda godt at jeg har min nydelige kalender / almanakk, sier nå jeg – uten den vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

Jeg forsøker å ha kontroll over prosjekter som allerede er igang, som Home&Cottage, Officeteam og Bloggpuls, samtidig som jeg vet jeg må ut og finne flere nye kunder. I tillegg må jeg få på plass alt i forhold til det formelle med Valen-Utvik prosjektet mitt. NAV skal kontaktes, firmaet skal registreres i Enkeltpersonsregisteret, burde jeg ringt Innovasjon Norge, tro – og selv om kommunen vi bor i er en av Norges fattigste, så kan det jo likevel hende de har kurs eller andre ordninger for nystartede bedrifter? Og hvordan var det nå med de regnskapsreglene igjen – hva kan skrives av og hvor finner jeg en god og rimelig regnskapsfører? For ikke å snakke om alle de fine, kloke personene som jeg har bygget gode relasjoner til gjennom sosiale medier – som har erfaringer med dette og hint og som vil dele det med meg. De beste folka – slike må bookes inn i kalenderen og prioriteres, uten tvil.

Alt dette er akkurat så spennende, morsomt og interessant som jeg håpet på. Gode utfordringer helt klart. Men det er utfordringer. Og utfordringer tar som kjent litt lengre tid enn de reneste plankeoppgavene.


Det er ingen tvil om at familien vår merker at husfrua nå har mindre tid til huslige syssel for tiden. Som å vaske hus. Som å lage kreative matpakker. Og som å få gjort noen av de mange interiør- og husprosjektene jeg har på planen. Men – denne helgen har vi holdt av til å få hodet litt over vann med hensyn på renslighet og rydding og diverse her i huset, så bare vent til neste uke; Da skal vi spinne rundt våre egne akser alle sammen og ha det rent og ha det pent rundt oss!

Jada.

Bare vent og se.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page