top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Skuffa og irritert!

Har akkurat sett ferdig dagens episode av X Factor (the beauty of Get – man kan se programmene når man vil!), og jeg må si jeg er utrolig, utrolig skuffa. Faktisk på grensen til opprørt og sint!

Vi har fulgt med på X Factor og har sett de aller fleste episodene så langt. Men nå… Jeg vet rett og slett ikke om jeg skal gidde å se fortsettelsen. Smaken er som baken og alt det der, selvfølgelig har folk sine egne favoritter og vi som sitter her hjemme uten erfaring fra bransjen og det hele, vi har naturligvis ikke all den kunnskapen de ulike dommerene har om hva som duger og hva som ikke duger.

En ting er at Mira Craig tar med seg de to tullete liksom-heavymetal gutta ‘Reaching Horizons‘, som jeg mener hverken kan synge eller opptre, men det er for så vidt greit nok. Det var ikke spesielt mye bra for Mira å velge i fra disse gruppene heller og noen måtte jo videre.

En annen ting og en mye, mye verre ting, er at Peter Peters ikke tar med seg Elin Gaustad. Jeg driter i om hun er svaksynt eller ikke, jeg driter om hun står rett opp og ned på scenen i stedet for å sprette rundt, ha på fancy klær og deige seg. Men jeg liker å høre på henne synge! Jeg vil at hun skal gi ut plate! Hun har noe helt sinnsykt rått med stemmen sin, som gjør at jeg vil høre mer. Og mer! Og MadCon-gutta sa; «Ikke forandre på noen ting, Elin – gjør akkurat som du gjorde nå. Det var helt perfekt!» Og det var det! Peters hadde riktignok flere gode å velge fra så vi var spente på hvem han valgte – og at han skulle ta med seg Rikke Lie var jeg overbevist om. Hun har kul stemme hun, ser bra ut og er veldig ‘spesiell og artistisk’, så hun kan sikkert gjøre det bra. Men likevel – Elin var virkelig den desidert beste av alle deltakerene i hele X Factor, etter min mening og hun var virkelig grunnen til at jeg så på hver gang. Nå håper jeg bare på at Gabrielle Leithaug vinner sin gruppe og at Shackles vinner hele driten.

Knurr.

Heia Elin, håper hun får sin sjanse et annet sted og får jobbet med det hun virkelig er født til å gjøre. Jeg kjøper plata – uansett! (Greit, skjønner at det nå er to plater som enda ikke er laget som jeg har sagt jeg skal kjøpe – jeg skal begynne å spare penger i dag.)

På min blogg, Elin, skal du få synge og synge så lenge du vil og så lenge noen trykker play:


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page