top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Skal vi bli naboer?


Trist, men sant – min kjære søster Jannicke og hennes Esben er på jakt etter en litt større leilighet, og skal derfor selge sin egen leilighet her i Etterstadkroken. Noen som vil bli naboene våre? Vi har det sååå koselig her! 🙂 Tenkte jeg kunne slenge ut linken til annonsen deres på Finn, her på bloggen vår – i tilfelle noen vet om noen som trenger en flottings 2-roms leilighet. Og bare så jeg får skrytt litt av fotograf-svogeren min igjen; Esben har tatt bildene i denne annonsen selv (skulle tro jeg fikk provisjon av eventuelle oppdrag jeg skaffer han – hehe! Øy, en god ide, eller hur Esben?)

Litt viktig, ekstra info, som ikke ligger ute i annonsen på Finn: 1) Bildet på veggen i stua er av søster Marianne som shaker manken sin en deilig sommerdag, og Jannicke er den drevne fotografen 2) Putene på soverommet, er lånt av oss – våre puter har blitt kjendiser! 😉 3) De har områdets feteste balkongbeliggenhet 4) Oppå kjøleskapet har de egentlig en mikrobølgeovn

Kjekt å vite – Løp og kjøp!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page