top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Shoppingdesperado med mor

Bor man på landet som jeg nå gjør, så er det ikke like greit å slenge seg i bilen og kjøre noen minutter om man skulle ha et ærend et sted. Så man samler opp, eller jeg samler i alle fall opp for jeg liker å være effektiv. Og i dag var det bestemt at vi skulle ha en slik oppsamlingsraid med ærend rundt omkring. Med på slepet var min mor. Hun hadde noen ytterst få ærend på IKEA og siden min far sier han aldri mer skal tilbake til IKEA, så hun sin eneste mulig ved å være med meg på tur.

Også så effektive og flinke vi var! Byttet varer som var 10 cm for lange og fikk tilbake varer som var 10 cm kortere. Kjøpte litt flere puter til benkene ved spisestua, sånn at ikke svoger-Tom skal klage over tresmak i rumpestumpen mer. Kjøpt impregneringsgreier til sofa, sofabord og spisestue – om enn noe sent, for flekker har vi selvfølgelig skaffet oss allerede. Levert en vifte vi ikke trengte likevel og kjøpt et par gaver til de fineste folka. Og så var det klart for målet for turen – IKEA. Mamma fortsatt like blid og vi tok oss til og med tid til en kaffe og et smørbrød før vi ga oss i kast med Handlelista.

Men faktisk – selv på gikk alt på skinner. Vi har handlet noen ganger på IKEA nå, men nå var det tid for alt småplukket. Alt man ikke gidder prioritere når man er ute og handler de store møblene, men nå var det altså på tide. Ekte Mannen og jeg pleier å ha en finfin fordeling av oppgaver på turer til IKEA. Jeg handler, han bærer og henter og pakker. Jeg kunne jo ikke lure mamma til denslags, men jeg ble faktisk ganske så fornøyd med at jeg klarte alt selv! Bilen ble pakket til 20 i stil og jeg tror ikke vi hadde hatt plass til en liten fis engang!

Så – nå er det på tide å komme seg i seng og lade batteriene til enda mer rydding og fiksing her inne i morgen. Jeg ser slettes ikke bort fra at mamma faktisk blir foretrukken shoppingpartner flere ganger. Selv til tross for at hun sa jeg ikke burde kjøpe de utrolig fine sengeteppene jeg ville kjøpe til ungene på Home and Cottage…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page